GÜNDEM

BATMAN, 10 KASIM KOŞUSUNDA SES GETİRDİ

Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. ölüm yıldönümü anısına düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu” 37 ilden 800 sporcunun katılımıyla Ankara’da gerçekleşti.

BATMAN, 10 KASIM KOŞUSUNDA SES GETİRDİ
11-11-2015 17:57
Google News

4 farklı yaş kategorisinde düzenlenen anma koşusunda ilk dörde giren atletlere Atletizm Federasyonu tarafından para ödülü, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından ise madalya ve kupa verildi.

BATMAN EKİBİ, 3 ÖDÜLLE DÖNDÜ

Yapılan müsabakalara Batman, damgasını vurdu. 1500 metre küçük kızlar müsabakasına Mesude Örüter, Kader Şimşek ve Serap Yıldırım kadrosu ile çıkan sporcularımız 3–5–19 gelerek toplamda 25 puanla Türkiye şampiyonu oldu. Küçük kızlarda da Batmanlı Mesude Örüter Türkiye 3.’sü olarak ferdi madalya kazandı. 4000 metre üniversiteler arası kızlar müsabakasına Remziye Temel, Gülistan Bekmez, Emine Gezici, Zübeyde Aydın ve Bahar Oçal kadrosu ile çıkan Batman Üniversitesi, müsabakadan 49 puan alarak Türkiye 3.’sü oldu.

ÇİNTIMAR, BATMAN EKİBİNİ TEBRİK ETTİ

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar müsabaka sonunda Batman ekibini tebrik ederek “Son yıllarda Batman ve Petrolspor takımı, güzel bir trend yakaladı. Antrenörlerimizi ve sporcularımızı kutluyorum” dedi.

“DAHA BÜYÜK BAŞARILAR PEŞİNDEYİZ”

Atletim İl Temsilcisi Ufuk Başkut ise daha büyük başarılar peşinde olduklarını belirterek “Atletizm branşında daha büyük başarılar elde etmek için çok çalışacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete