SPOR

BATMAN, 500 GENCİ AĞIRLADI…

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonuyla 2019 yılında yapılan Biz Anadolu’yuz projesi kapsamında 8 farklı ilden 500 genci geldi.

BATMAN, 500 GENCİ AĞIRLADI…
25-12-2019 20:06
Google News

 

Mersin, Adana, Erzincan, Bilecik, Erzurum, Denizli, Kayseri ve Bolu illerinden gelen gençler, 4 gün boyunca ilimizi yakından tanıma fırsatı buldular. 

“TÜM KAFİLELERİ MEMNUN AYRILDI”

Batman’da ağırlanan tüm gençlik kafilelerinin memnun ayrıldığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, “8 farklı ilden 10 farklı grubu tecrübeli ekibimizle ağırladık. Genç misafir kardeşlerimiz Antik Kent Hasankeyf ve Malabadi köprüsü başta olmak üzere; Sason, Kozluk, Gercüş ve Beşiri ilçelerini gezdiler. İlimize gelen gençlik kafileleri ‘Biz Anadolu’yuz’ projesinde 4 gün boyunca tarihi ve turistlik yerleri gezmelerinin yanı sıra, Şehit ailelerini, hasta ziyaretlerini, esnaf ziyaretlerini, temizlik etkinlikleri, kitap okuma farkındalıkları, köy okullarında öğrencilerle buluşma, karakol ziyaretleri ve Emniyet ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Gençler ayrıca ilimizin sembolü olan TPAO’yu yakından görüp, Petrol kuleleri hakkında bilgi sahibi oldular” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete