GÜNDEM

Batman’a 22 Milyon TL’lik 13 yeni araç…

Batman Belediyesi araç filosunu güçlendirdi.

Batman’a 22 Milyon TL’lik 13 yeni araç…
08-06-2022 10:39
09-06-2022 13:22
BATMAN
Google News

KENDİ ÖZ MALIMIZ OLAN ARAÇLARIMIZI DEVREYE ALDIK

Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan alınan yeni araçlar hakkında bilgi verirken “Arkadaşlar bugün 13 tane hizmet aracımızı hizmete almak için toplanmış bulunuyoruz. Bunda 10 tane kamyonumuz, 2 tane çöp toplama aracımız, 1 tane de hizmet binek aracı kuryerimiz var. Yaz sezonunun başlamasıyla beraber alt yapı, asfaltlama ve baski çalışmalarında kullandığımız kiralık araçların bir kısmını, kiralamasını kısıtlayarak ya da sonlandırarak onların yerine sıfır genç ve kendi öz malımız olan araçlarımızı devreye aldık." dedi.

22 MİLYON LİRAYA MAL OLDU

Daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filosunu güçlendirdiklerini ifade eden Özkan “Batman’daki hizmetlerin daha seri ve daha hızlı yürümesi için bunları Batmanlı halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bunları kendimiz aldık, bunlar yaklaşık 22 milyon liraya mal oldu. Bu sene gerçekten araç sayımızı, gerek otobüslerde olsun gerek iş makinelerin da olsun baya sayıyı artırdık. Bu şekilde olunca kendi öz kaynağımız ve yeni olunca hizmet daha seri yürüyor, daha hızlı yürüyor” dedi.

HİZMETİN KALİTESİ ARTMIŞ OLACAK

Özkan, konuşmasının devamında “Halkımızın hizmetinde bu yaz sezonunda inşallah bunların bu kamyonların 7 tanesini fen işlerinde kullanacağız, 3 tanesini batsvine vereceğiz. Çöp temizleme araçlarımız temizlik işlerinin yerinde kullanılacak.  Bu şekilde biz de biraz daha hizmetin kalitesi artmış olacak. Her şey Batmandaki hizmetlerin aksamaması ve daha iyi olması için" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?