GÜNDEM

Batman’a kırmızı çok yakıştı

Petrolspor’un 3. Lig Şampiyonluğu ve Batman’ın il oluşunun 33.yıldönümü nedeniyle kentte düzenlenen dev konser, coşkulu görüntülere sahne oldu.

Batman’a kırmızı çok yakıştı
09-05-2022 16:35
09-05-2022 16:38
BATMAN
Google News

Batman Petrolspor’un 26 yıl sonra 3. Ligde aldığı şampiyonluk, Batman Fuar Alanında ünlü sanatçı Hande Yener konseriyle kutlandı.

“HİÇBİR BAŞARI EMEKSİZ OLMAZ”

Konser alanında güvenlik önlemleri alındı. Katılımcılar güvenlik tedbirleriyle alana alındı. Sahne önüne protokol için oluşturulan alana Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Petrolspor Kulüp Başkanı Vahap Akbaş, Petrolspor Teknik Heyeti, sporcu ve aileleri oturdu. Coşkulu kalabalığa seslenen Vali Şahin “Batman Petrolspor 2019 döneminde ligin dibine demir atmıştı, uçan kuşa borcu vardı. Kapısında hacizlerin, icraların haddi hesabı yoktu. O kara günlerde bölgesel lige düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan 62 yıllık o koca çınar, bugün buraya geldi. Bugün 10 binleri meydanda toplayan bu büyük başarıyı elde ettik. Önce emek verdik, bu günlere geldik. Batman 32 yıl önce Siirt’e bağlı bir ilçe iken, 1990 yılında il oldu. Bugün ise bağlı olduğu illerden her yönden lig atlamış durumda. Batman daha da iyiye gidecek, daha da iyi ligler atlayacak. Sadece sporda değil, sanatta, sanayide, ticarette daha iyiye gidecek. Bu şehrin önü açık. Bölgesinin büyük kentlerinden biri olacak. Geleceğe umutla bakalım” dedi.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK”

Kutlama etkinliğinde konuşan Batman Petrolspor Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Akbaş ise “Kırmızı-Beyaz renklere gönül veren, bu yolda yıllarca başarı bekleyen, Batman halkının özlemi olan şampiyonluğu hayırlı, uğurlu olsun. Ben bu kulüpte 15 yıla yakın yöneticilik yaptım. Batman’ın özlemi olan şampiyonluğa ulaşması için, buradaki halka bu sevinci yaşatmak için gece gündüz çalıştık” dedi.

“26 YILLIK ÖZLEMİ DİNDİRDİK”

Kutlama etkinliğinde konuşan Batman Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı “Batman şehri hem lokasyon olarak hem sosyal ve kültürel olarak çok ilerde. Batman Petrolspor, üst ligleri çok kolay yakalayabilecek şartlara sahip. 26 yıllık özlemi dindirdik” dedi.

SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR ŞARKISIYLA COŞKUYU ARTTIRDI

Konuşmalardan sonra sahneye çıkan sanatçı Hande Yener, şarkılarını kırmızı-beyazlı Petrolspor Atkısıyla seslendirdi. Galibiyetli maçlarda Petrolspor stadında çalan sana kırmızı çok yakışıyor şarkısıyla coşkuyu arttıran sanatçı Hande Yener “Batman’la nihayet buluştuk. Şampiyonluğumuzu kutluyoruz” dedi.

SPORCULAR SAHNEYE ÇAĞRILDI

Sporcuların sahneye çağrıldığı konserde, 3. lig gol kralı olan Aykut Çift’e altın hediye edildi. Sporcular, şampiyonluk kupasını kaldırırken, katılımcılar tezahüratlarla eşlik etti.

Petrolspor şampiyonluk kutlaması

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete