SİYASET

Batman adayını Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Ankara’da düzenlediği aday tanıtım toplantısında partisinin Batman Belediye Başkan Adayının Adil Sebati Ceylan olduğunu resmen ilan etti.

18-01-2024 15:14
18-01-2024 17:08
BATMAN
Google News

AK Parti’nin Ankara’da düzenlediği aday tanıtım toplantısında 16’sı büyükşehir, 47 ilin belediye başkan adayının isimleri belli oldu. Adaylıkları resmi olarak duyurulan adaylar arasında Batman’da Adil Sebati Ceylan da yer aldı. 29 Mart 1989’da Siirt Bağımsız Milletvekili İdris Arıkan, ANAP’lı Zeki Çeliker ile Meclis kulisinde çıkan arbede de, kavgayı ayırmaya çalışırkan hatını kaybeden Siirt’in DYP milletvekili Abdülrezzak Ceylan’ın oğlu olan Adil Sebati Ceylan, AK Parti Batman Belediyesi Başkan Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

İL TEŞKİLATI DA SAHNEYE ÇIKTI

AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan ile birlikte   Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, Gençlik Kolları Başkanı Alper Yasin Aslan ve Kadın Kolları Başkanı Sevval Aksoy  sahneye çıktı. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ali hacıoğlu
Ali hacıoğlu 3 ay önce
Batmanlı olup başkanlığa layık biri yok muydu? Batmanda sokakta bıraksan kayıp olacak birini niye aday yaptılar. Bu söylemler sokağın sesidir. Benden söylemesi...
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete