GÜNDEM

BATMAN, ALTIN İĞNE İLE GÜZELLEŞİYOR

Son yılların trendlerinden olan Altın İğne, artık Batman’da.

BATMAN, ALTIN İĞNE İLE GÜZELLEŞİYOR
10-07-2018 21:19
Google News

Kaya Plaza’nın 3. katında bulunan Mucize Lazer Epilasyon, Saç Ekim ve Güzellik Merkezi, Altın İğne ile bakımına düşkün kadın ve erkeklerin gözde mekânlarından biri oldu. Genç İşletmeci Veysel Zilan Tüzün’e ait mekânda, Altın İğne işlemleri, profesyonel bir ekip tarafından yapılıyor. Ciltteki yaralar, lekeler, güneş yanıkları ve ameliyat izleri, Altın İğne uygulaması ile gideriliyor.

KADIN VE ERKEKLERE UYGULAMA YAPILABİLİYOR

Mucize, kadın ve erkekler için Altın İğne uygulamasını hizmete koydu. Erkek müşterilerin işlemleri İşletme Sahibi Veysel Zilan Tüzün tarafından yapılırken, kadın müşterilerin işlemlerini ise Estetisyen Şerife Oğuz yapıyor.

ALTIN İĞNE NEDİR?

Estetisyen Şerife Oğuz, altın iğneyi tanıtırken “Radyofrekans enerjisinin cildin derin katmanlarına iğnelerle aktarılması şeklinde yapılan bir uygulamadır. Secret diğer adıyla kullanılan iğneler sebebiyle Altın İğne olarak da adlandırılır. Dermiste kolajen ve elastin üretimi tetiklenir ve bunu yaparken cilde ve cildin alt tabakalarına zarar vermez. Kullanılan radyofrekans enerjisi dokulara zarar vermeden cildin alt katmanlarına ulaşır” diyor.

ALTIN İĞNE, NE İÇİN KULLANILIR?

Altın İğne;

İnce kırışıklıkların giderilmesinde,

Vücuttaki sarkmaların toparlanmasında,

Cilt gençleştirmede,

Sivilce izleri, çukurluklar ve yara izlerinin giderilmesinde,

Yanık izleri tedavisinde,

Gözaltı morluklarının tedavisinde,

Hamilelik çatlaklarında,

Gözenek sıkılaştırmada,

Akne tedavisinde,

Boyun ve dekolte bölgesini toparlamada kullanılır.

NASIL UYGULANIR?

Estetisyen Şerife Oğuz “Cilt temizlenir. Anestetik krem uygulanır. 30 dakika boyunca, cildin uyuşması beklenir. Sonra cihazımız ile cilde atışlar yaparız. Her seans, 1 saat sürer. İyi bir anestezi krem uygulanırsa, ciltte şiddetli bir ağrı olmaz”

AMELİYATSIZ GÜZELLEŞİN…

Estetisyen Şerife Oğuz “Yaşın ilerlemesi, mevsim koşulları, hava kirliliği, kimyasallar ve yaşam koşulları, cildi hızlı yaşlandırabilir. Ciltte kırışıklık ve lekeler oluşur. Cildin sağlıklı ve genç görünümü için Altın İğne kullanılır. Cilde direk temas etmeden, deri altına ulaşılır. Cildin parlak, gergin ve sağlıklı olmasını sağlar. Cilt üzerindeki birçok sorun giderilir” diyor.

İLK UYGULAMADA ETKİ…

Altın iğne uygulaması, seanslar halinde yapılır. Genel itibariyle 6 seansta sonuca ulaşılır. İlk seansta etkisi görülür. Ciltte canlanma görülür. Uygulama yapılan bölgenin güneşten korunması gereklidir. Bunun için de güneş koruyucu krem kullanılmalıdır”

AVANTAJLARI:

İlk seanstan itibaren anında görünür sonuçlar elde edilir.

Uzun süreli kalıcı başarı elde edilir.

Tüm cilt tiplerinde ve renklerinde etkin olarak kullanılabilir.

Klinik açıdan sonuçların başarısı kanıtlanmıştır.

Hasta bir gün sonra normal hayatına devam edebilir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?