SPOR

Batman Amatör Ligi’nde 15. hafta sonuçları

Batman 1. Amatör Ligi’nde 15. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve puan durumunu sizler için derledik.

Batman Amatör Ligi’nde 15. hafta sonuçları
26-02-2024 10:44
26-02-2024 10:49
BATMAN
Google News

Batman 1. Amatör Ligi’nde 15. haftada yine kıyasıya müsabakalara sahne oldu. İşte, Batman 1. Amatör Ligi’nde 15.  maçlarında alınan sonuçlar...


KOZLUK DİRİLİŞSPOR HATA YAPMADI

1.Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden ve son Özel İdarespor ve Sason Gençlikspor maçlarından sonra galibiyet hasretine son verdi. Ligin 14.haftasına karşılaştığı rakibi Vefaspor maçında ilk dakikalarda yediği golle 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı 6-2 çevirmeyi bildi. Puanını 22’ye çıkaran Kozluk Dirilişspor play off potasına bir adım daha yaklaştı.


 YENİPINARSPOR DUR DURAK BİLMİYOR

1.Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Yenipınarspor’un bileği bükülmüyor. Son haftalarda yakaladığı galibiyet serileriyle Play off’taki yerini aldı. Son olarak karşılaştığı rakibi Hisarspor’u 5-0’lık net bir skorla geçen Yenipınarspor 30 puanla 3. sıradaki yerini aldı. Oynadığı 15 karşılaşmada 9 galibiyet alan Yenipınar spor zirvedeki yerini garantiledi.


 19 MAYIS GENÇLİKSPOR DEPLASMANDA KAZANDI

1.Amatör lig A grubunda mücadele eden 19 Mayıs Gençlikspor son haftalardaki puan kayıplarıyla play of potasından uzaklaşmıştı son olarak deplasmanda Karşılaştığı rakibi  Hasankeyf Dicle spor’u 3-1 Mağlup eden 19 Mayıs gençlik spor Moral buldu. 21 puanla 6.Sırada yer Alan 19 Mayıs ekibi Haftayı 3 puanla kapattı.


 ZORKÖY 72 SPOR RAHAT NEFES ALDI

1.Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden ve zorlu haftaları geride bırakan Zorköy72spor, Suphi Çiftçi’nin başa gelmesiyle rahat nefes aldı. Çıktığı son 6 karşılaşmadan 4 galibiyet alan Zorköy ekibi orta sıralardaki yerini garantiledi . Son olarak karşılaştığı rakibi Kozluk Gençlikspor’u 1-0 mağlup eden Zorköyspor 17 puanla 7. sıradaki yerini aldı. Maçın tek golü takımı adına son haftaların formda İsmi Reşat Eroğlu’dan geldi.


 SASON GENÇLİKSPOR DA HEDEF BAL LİGİ

1.Amatör Lig B Grubu’nda mücadele Sason Gençlikspor grubunda rakiplerinin korkulur rüyası olmaya devam ediyor. Kadrosunda birçok yetenekli ayakların bulunduğu Sason Gençlikspor’da hedef Şampiyonluk. ligin ilk Haftasından bu yana 1.sırada yer alan Sason gençlik spor karşılaştığı genç rakibi Tüpraş sporu 6-0 gibi net bir skorla geçerek Zirvedeki Yerini korumayı başardı. Ulaş Türkel’in Öğrencileri  çıktığı 14 karşılaşmadan 12 Galibiyet ve 2 beraberlik alarak 38 Puanla Averaj ile 1. Sırada yer alıyor.


 ÖZEL İDARE GENÇLERBİRLİĞİSPOR HATA YAPMADI

1.Amatör Lig B Grubu’nda yoluna Namağlup devam eden Özel İdare Gençlerbirliğispor zorlandığı maçta Karşılaştığı rakibi Petrolkentspor’a geçit vermedi. Bilal Ekmen’in attığı gol ile mücadeleden 1-0 galip ayrılan Kırmızı Siyahlı ekip yoluna kayıpsız devam edip zirve inadını sürdürmeye devam ediyor. Metin Şimşek'in öğrencileri Ligde çıktığı 14 karşılaşmada 12 Galibiyet  2 Beraberlik alan Özel İdare Gençlerbirliğispor 38 Puanla Averaj ile Zirveyi Sason Gençlikspor a kaptıran Özel İdare  2. Sırada bulunup rakibinden Liderlik koltuğunu almak için yoluna kayıpsız devam ediyor.


SON HAFTALARIN FORMDA TAKIMI BEŞİRİGÜCÜ SPOR

1.Amatör Lig B Grubu’nda Beşirigücü spor esmeye devam ediyor. Çıktığı son 7 maçta mağlup olmayan Beşirigücü spor evinde ağırladığı rakibi Bıçakcı köyü sporu 3-1 mağlup ederek ilk 3 teki yerini kaybetmedi. 29 puanla 3. Sırada yer alan Beşirigücü spor çıktığı 14 karşılaşmadan 9 galibiyet alarak üst sıralardaki yerini korumaya devam etti.


GOL DÜELLOSUNDA KAZANAN OLMADI

1.Amatör Lig A Grubu’nda iki güçlü takım karşı karşıya geldi son 10 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen ve son haftalarda oyandığı hırslı oyun mücadelesiyle geriye düştüğü maçlarda 90 da bulduğu gollerle mücadeleden kopmayan Enerji Gençlikspor ve sezon başından beri Namağlup yoluna devam eden Güneşspor karşılaşmasında iki takım 1 er puana razı oldu. 3-3 sonuçlanan Maçta iki takım da 1 er puanı hanesine yazdırdı 37 Puanla Ligin Zirvesinde Olan Güneş spor son iki haftayı da beraberlikle kapattı. 25 puanla 5.Sırada bulunan Enerji Gençlik spor play - off potasının bir adım gerisinde bulunuyor.


 MERETOSPOR ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ

2.amatör lig a Grubu’nun şampiyonu Sason Mereto spor 2023 Sezonunda kurulan Sason Meretospor Batman 2.Amatör Ligi’ne Katılarak Batman Futboluna Merhaba Dedi. Sason’un Renkli takımı Sason Meretospor ilk yılında Ligin bitimine 2 hafta Kala şampiyonluğunu garantiledi. Başkanlığını Mehmet Aktaş’ın  ve Hocaları Sait tekbaş ve Cihan Atalay’ın Yaptığı Sason Mereto spor Lige Fırtına gibi başladı ve İlk sezonunda Şampiyonluğu aldı.  Takımın başarısında büyük pay sahibi olan ve aynı zamanda oynayarak ta takıma büyük katkı veren Mehmet Başkan Şampiyonluğun Mimarlarından oldu . Sason Meretospor Çıktığı 10 maçta 8 Galibiyet 1 beraberlik ve 1 Mağlubiyet alan Sason Mereto spor rakip fileleri 33 kez havalandırdı ve kalesine sadece 6 gol gördü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete