SPOR

Batman Amatör Ligi’nde 16. hafta sonuçları

Batman 1. Amatör Ligi’nde 16. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve puan durumunu sizler için derledik.

Batman Amatör Ligi’nde 16. hafta sonuçları
12-03-2024 14:12
12-03-2024 14:19
BATMAN
Google News

Batman 1. Amatör Ligi’nde 16. haftada yine kıyasıya müsabakalara sahne oldu. İşte, Batman 1. Amatör Ligi’nde 16.  maçlarında alınan sonuçlar...


ENERJİ MAÇ VERMEMEKTE ISRARCI

1.Amatör lig A Grubunda mücadele eden Enerji Gençlikspor puan kaybetmemeye ısrarcı. Karşılaştığı rakibi son haftaların çıkış yakalayan ekibi Zorköy 72spor karşısında 4-2 galibiyetle sahadan ayrılan taraf oldu. 31 puan’la 4.sırada Play Off patasında yerini garantilemek isteyen Enerji Gençlik zirve hattında ısrarcı. Takımı adına 3 gol 1 asist yapan Orhan Vural takımını sırtlamaya devam ediyor. Enerji Gençlik spor Aynı zamanda Yenilmezlik serisini’ de 12 haftaya çıkardı.


 İLUH 72 SPOR NAMAĞLUP TANIMADI

1.Amatör Lig B Grubunda Haftanın Zorlu müsabakasında İluh 72spor Özel İdare Gençlerbirliğispor ile 2 Nolu sahada karşı karşıya geldi. Ligde beli bükülmeyen Özel İdare Gençlerbirliğispor'u seyircisinin desteğinde arkasına alarak Ligdeki İlk mağlubiyeti tattıran taraf oldu.  7 haftadır mağlubiyet yüzü Görmeyen İluh72 spor Özel idare Gençlerbirliğispor’u da 2-1 Yenerek Play-off potasındaki yerini neredeyse garantiledi. Zorlu ve ligde Mağlubiyet görmeyen Rakibi Özel idare Gençlerbirliğispor’u  Uğurcan Kaya İle penaltıdan öne geçtiği Maçı 2-1 Kazanarak Özel İdare’ye ilk mağlubiyetti tattıran taraf oldu İluh 72 spor 35 puanla haftayı 3. Sırada kapattı.


 LİDER GİBİ OYNADI

1.Amatör lig B Grubunda mücadele Sason Gençlik spor grubunda rakiplerinin  korkulur rüyası olmaya devam ediyor. Kadrosunda birçok yetenekli ayakların bulunduğu Sason Gençlikspor’da hedef Şampiyonluk. Ligin ilk haftasından bu yana 1.sırada yer alan Sason Gençlik spor deplasmanda karşılaştığı rakibi Beşiri Gücüsporu 3-0 gibi net bir skorla geçerek zirvedeki yerini korumayı başardı. Haftayı 44 Puan ile kapatan Sason Gençlik spor; Özel  İdare Gençlerbirliğispor’un İluh72spor’a puan kaybetmesi ile zirvede puan farkını 3 e çıkaran Sason gençlik spor Şampiyonluğa çok yakın.


 KOZLUK DİRİLİŞ SPOR PLAY OFF İNADI

1.Amatör Lig B Grubunda İstikrarlı bir sezen geçiren Kozluk diriliş Karşılaştığı rakibi Petrolkentspor’u 4-1 Mağlup etti.  Lige Domine olan Diriliş spor üst sıralarda kendine yer bulmaya ve Play-off potasına adım adım yaklaşmaya devam ediyor. Play-off inadını sürdürmeye devam eden Kozluk diriliş spor 29 puanlı Beşirigücü sporun hemen takibinde. 27 puanla 5. Sırada kendine yer bulan Dirlişspor  Play-off potasının 3 puan gerisinde. Dirlişspor bu hafta  kendi saha ve Kendi seyircisi önünde Beşirgücünü ağırlayacak.


 BELEDİYESPOR DEPLASMANDA RAHAT KAZANDI

1.Amatör Lig A Grubunda karşılaşan 1955 Batman belediye spor ve Hasankeyf Dicle spor Hasankeyf ilçe sahasında karşı karşıya geldi. Son haftalarda inişli çıkışlı performans sergileyen 1955 Belediye Deplasmanda farklı kazandı. Son haftalara yaklaşırken hata yapmayan belediyespor küme düşme hattında olan Hasankeyf Dicle spor karşılaşmasında 7-0 Galip ayrılan taraf oldu. Play- off potasının bir adım gerisinde olan 1955 Batman Belediyespor 30 puanla Haftayı 5.sırada kapattı.


 19 MAYIS GENÇLİK SPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

1.Amatör Lig A Grubunda mücadele eden 19 Mayıs Gençlik spor ve Hisarspor karşı karşıya geldi. Son haftalarda oynadığı üstün oyun performansı ile play-off iddiasını sürdürmek isteyen 19 Mayıs gençlik spor mücadeleden 3-1 Galip geldi. Puanını 27 ye çıkaran 19 Mayıs Gençlik spor Play-Off iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Son 4 Haftada mağlup olmayan 19 Mayıs gençlik spor zirveden kopmamaya devam ediyor.


 

BİR KÖYÜN BAŞARISI YENİPINARSPOR

1.Amatör Lig A Grubunda Mücadele eden Yenipınarspor play -off’u çok istiyor. Son 4 haftada  yakaladığı galibiyet serileriyle Play off’taki yerini aldı. Son olarak karşılaştığı rakibi Kozluk Gençlik spor’u 3-1 lik Bir skorla geçen Yenipınarspor 33 puanla 3. Sıradaki Yerini bırakmadı. oynadığı üstün oyun mücadelesi ile Yenipınarspor zirvedeki yerini adeta garantiledi. Ligde oynadığı son 4 hafta’da da rakiplerine boyun eğmeyen Yenipınar spor kazanmayı çok istiyor. İrfan Bat’ın Öğrencileri 16 Haftada sadece 3 mağlubiyet aldı. Bir köyün Hikayesi Yenipınar spor.


ZİRVE HATTINDA KAZANAN OLMADI

1.Amatör lig A Grubunda İki Güçlü ekibin karşılaştığı Mücadelede dengeler değişmedi. Sezon başından beri Mağlubiyet yüzü Görmeyen Güneş spor öbür tarafta Şampiyonluk iddiası ile güçlü kadrosuyla Lige başlayan Alsancakspor karşı karşıya geldi mücadele 0-0 Eşitlikle sonuçlandı Zirvenin başında namağlup Güneş spor 41 Puanla Şampiyonluğa Bir adım Uzakta. 1.Amatör Liginde Mağlup olmayan 2 takımdan biri olan Güneşspor oynadığı 17 maçta 12 Galibiyet 5 beraberlik ile Ligin zirvesinde. Alsancak spor 33 puanla 2.sırada Play-off’taki Yerini korumaya devam ediyor.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete