SPOR

Batman Amatör Liginde 3.hafta sonuçları

3. hafta maçları cumartesi ve Pazar günü oynandı. Kıran kırana geçen maçlarda sürpriz sonuçlar alındı. Seyircilerin rağbet ettiği maçlarda güzel görüntüler ortaya çıktı.

Batman Amatör Liginde 3.hafta sonuçları
13-11-2023 10:20
13-11-2023 13:24
BATMAN
Google News

GÜNEŞSPOR SON NEFESTE

 1. Amatör Lig 3. Hafta A Grubunda Kozluk Gençlikspor evinde Güneşsporu ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Güneşspor son dakikada bulduğu gol ile Sahadan 1-0 galip ayrılarak evine 3 puanla dönmeyi başardı.

 

19 MAYIS GENÇLİKSPOR'DAN İLK GALİBİYET

1. Amatör Lig 3. Hafta A Grubunda 19 Mayıs Gençlikspor, Gercüş Bağlarspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada 19 Mayıs Gençlikspor zorlu rakibini 3 - 1 lik net skorla mağlup etti.

 

ALSANCAK SPOR ZOR KAZANDI

1.Amatör ligi A grubunda Derbi niteliğinde geçen Maçta 3 puan Alsancakspor’un oldu. Enerji Gençlik spor ile karşılaşan ve çok zorlu geçen maçta Alsancakspor zorlu rakibi karşısında son dakikalarda bulduğu golle 1-0 galip gelerek Namağlup serüvenini sürdürmeye devam ediyor.

 

ZORKÖY72 SPOR RAHAT KAZANDI

1.Amatör ligi 3.Hafta A grubunda Zorkoyspor ve Hisarspor karşı karşıya geldi. Zorköy 72 spor Karşılaşmada  zorlanmadan kazandı ve 5-1 lik skorla galip ayrıldı.

 

SASON GENÇLİK SPORDAN VEFAYA GEÇİT YOK

1.Amatör lig B grubunda Sason gençlik spor Evinde Vefa sporu ağırladı ve maçı Sason gençlik spor 5-0 kazandı. Henüz Galibiyeti olmayan vefa spor Sason’dan da eli boş döndü.

 

ÖZEL İDARE GENÇLERBİRLİĞİSPOR RAHAT KAZANDI

1.Amatör ligi B grubunda Özel idare Gençlerbirliği spor Kozluk Diriliş spor karşısında hiç zorlanmadı ve sahadan 7-0 lık Net bir skorla Galip ayrıldı.

 

İLUH 72 SPOR YİNE KAZANDI

1.Amatör ligi B grubu 3.Hafta karşılaşmasında zorlu mücadele de Beşiri gücü ile karşı karşıya gelen İluh 72 spor mücadeleden 2-1 Galibiyetle ayrıldı

 

YENİPINAR SPOR GALİBİYETLE TANIŞTI

1.Amatör ligi A grubunda Hasankeyf Dicle sporu konuk eden Yenipınarspor sadahan 4-0 galip ayrıldı ve 3. Haftada ilk galibiyetini aldı.

 

TÜPRAŞ SPOR’UN GENÇLERİNDEN 7-1 lik TARİFE

1.Amatör ligi B grubunda Tüpraş spor 2. Galibiyetini Bıçakçıköyü spordan aldı. Tamamı gençlerden kurulu 11’le sahaya çıkan Tüpraş spor Bıçakçı köyü sporu 7-1 mağlup etti ve rahat kazandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete