SPOR

Batman Amatör Liginde 5. hafta sonuçları

1. Amatör Lig A ve B Grubunda 5. Haftada toplam 9 müsabaka oynandı.

Batman Amatör Liginde 5. hafta sonuçları
27-11-2023 11:38
27-11-2023 11:50
BATMAN
Google News

A Grubunda Toplam 21 Gol atılırken B Grubunda ise 19 Gol atıldı. En farklı galibiyeti A Grubunda Kozluk Dirilişspor alırken B Grubunda ise Yenipınarspor aldı. İki takımda 3 puanı 5 gole almayı başardı ve haftanın farklı galibiyetini almış oldu…

 

YENİPINARSPOR ADIM ADIM

1. Amatör Lig A grubu 5. Hafta karşılaşmasında Yenipınarspor Hisarspor karşı karşıya geldi; zorlu mücadelede rakibini zorlanmadan geçen Yenipınarspor Osman Afşin’in Hattrick Yaptığı maçtan sahadan 5-2 galip ayrılarak yükselişini sürdürmeye devam ediyor.

 

HASANKEYF’İN KEYFİ BOZULDU

1. Amatör A grubu 5.hafta karşılaşmasında 19 Mayıs Gençlikspor Hasankeyf Dicle Spor karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada sahadan 2-1 galip ayrılan 19 Mayıs gençlik Spor puanını 6'ya yükselterek düşme potasından uzaklaşarak çıkışını sürdürdü.

 

DÜŞME HATTINDA NELER OLUYOR

1. Amatör Lig 5 hafta karşılaşmasında Kozluk ilçesi stadında Kozluk gençlik Spor zorköy 72 Spor ile karşı karşıya geldi Zorlu karşılaşma 2 - 2 beraberlikle sonuçlandı. Bu durumda iki takım da 4 puana yükselerek düşme potasında dengeleri bozmadı.

 

BELEDİYE DÖRT DÖRTLÜK

1.Amatör A grubunda 5.hafta karşılaşmasında 1955 Batman Belediyespor kendi evinde Gercüş Bağlar sporu ağırladı. Zorlu  rakibi karşısında rahat kazanan 1955 Batman Belediyespor 4-1 kazanarak puanını 9'a yükseltti ve  maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna yükselerek zirvenin yeni sahibi oldu. 1955 Batman belediye Adına Selman Ekincila 2 gol Sait kızmaz 1 gol ve Ömer dursun 1 gol atarak takımı zirveye çıkarmıştı…

 

KOZLUK DİRİLİŞ SPOR VEFA’SIZ DAVRANDI

1.Amatör lig B grubunda Kozluk ilçe sahasında Vefa spor ile Karşılaşan Diriliş spor kendi seyircisi önünde Vefaya geçit vermedi maçtan 5-3 galip ayrılan ve puanını 9 a çıkaran Diriliş spor Play Off potasına Bir adım daha yaklaştı. Ligde henüz Galibiyet le tanışamayan Vefa eli boş döndü.

 

SASON TÜPRAŞA GEÇİT VERMEDİ

1.Amatör lig B grubunda Sason gençlik Sasında Tüpraş spor’u ağırladı. Taraftarının gücünü Arkasına alan Sason maçtan 4-0 Galip ayrıldı ve Namağlup serüvenini sürdürmeye devam ediyor.

 

 BEŞİRİGÜCÜ RAMAZAN ALTINMEŞE İLE ÇIKIŞA DEVAM EDİYOR

1.Amatör B grubunda Beşirigücü ve Bıçakcı köyü spor karşı karşıya geldi sahadan 4-1 Galip ayrılan Beşirigücü Çıkışını sürdürmeye devam ediyor Beşiri gücü adına Golleri Atan ve galibiyetin Mimarları olan Yakup Balon 2 gol Okan Akti ve Atilla Kırmıztaş 1 er gol kaydetti. B grubunda Hiç puan alamayan Bıçakçının düşüşü devam ediyor.

 

HAKEM MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ.

1. Amatör lig B grubu 5.hafta karşılaşmasındaEnerji Gençlik Spor Güneş spor ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Güneş sporun 2-0 üstünlüğü ile devam ederken Enerji Gençlik sporun hakem ile olan diyalogları artmış ve  hakem soyunma odasına giderek maçı tatil edip maçın önüne geçmiti.

 

ÖZEL İDARE DOLU DİZGİN KAYIPSIZ DEVAM EDİYOR 

Haftanın kapanış Maçında Özel idare Gençlerbirliği spor ve Petrolkent spor karşı karşıya geldi. Sahadan 2-0 galip ayrılan ve Bir maç eksiği ile puanını 12 ye çıkarıp zirve takibini ve namağlup serüvenini sürdürmeye devam ediyor. Özel idare Gençlerbirliği spor adına Golleri 45. Dakika da Recep Bilici ve 59. Dakikada Özgür Seven kaydetmişti.

 

 

1.Amatör Lig A Grubu 5. Hafta Güncel Puan Durumu Ve Toplu Sonuçlar

Yenipınarspor 5 - 2 Batman Hisarspor

19 Mayıs Gençlikspor 2 - 1 Hasankeyf Diclespor

Kozluk Gençlikspor 2 - 2 Zorköy 72 Spor

Batman Enerji Gençlikspor 0 - 2 Y.K. Batman Güneşspor

1955 Batman Belediyespor 4 - 1 Gercüş Bağlarspor

 

1.Amatör Lig B Grubu 5. Hafta Güncel Puan Durumu Ve Toplu Sonuçlar

Batman Karşıyaka 0 - 3* İluh 72 Spor

Sason Gençlikspor 4 - 0 Batman TÜPRAŞ

Kozluk Dirilişspor 5 - 3 Batman Vefaspor

Bıçakçı Köyüspor 1 - 4 Beşirigücü

Batman Özel İdare Gençlerbirliği 2 - 0 Petrolkentspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete