SPOR

Batman Amatör Liginde 7. hafta sonuçları

Batman 1. Amatör liginde 7. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve puan durumunu sizler için derledik.

Batman Amatör Liginde 7. hafta sonuçları
11-12-2023 11:03
11-12-2023 11:12
BATMAN
Google News

Batman 1. Amatör liginde 7. haftada kıyasıya onanan müsabakalar sonrası B Grubunda mücadele eden 5 takım 18 puanla liderlik kodluğuna otururken A Gurubunda ise 4 takım liderlik için verdikleri mücadeleler puan tablosuna yansıdı. İşte, Batman 1. Amatör liginde 7. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve puan durumu...

 

HAFTANIN MAÇINDA KAZANAN ÖZEL İDARE GENÇLERBİRLİĞİ SPOR

1.Amatör Lig B Grubunda haftanın maçı oynandı 2 namaglup takımının karşı karşıya geldiği maçta İluh 72 Sporu 3-2 mağlup eden Özel İdare serüvenini sürdürmeye devam etti. Özgür Seven, Uğur Girgin ve Kasım Demir’in attığı gollerle maçı 3-2 kazanan Özel İdare Gençlerbirliği Spor puanını 18’e çıkardı.

....... 

SASON GENÇLİK SPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

1.Amatör Lig B Grubunda sahasında Beşirigücü Spor’u konuk eden Sason Gençlik Spor, namaglup serüvenine devam ediyor. Mücadeleden 4-2 galip ayrılan ve puanını 18’e çıkaran Sason Gençlikspor 1 maç eksiğiyle liderlik koltuğunu İluh72 spordan aldı.

...... 

1955 BATMAN BELEDİYE SPOR RAHAT KAZANDI

1.Amatör lig A Grubunda Hasankeyf Diclespor ile karşılaşan 1955 Belediye karşılaşmadan 7-0 galip ayrılan taraf oldu. Haftanın en gollü geçen maçında 1955 Batman Belediyespor puanını 13’e çıkardı ve maç eksiğiyle liderlik koltuğuna geçti.

 ............

PETROLKENT SPOR DEPLASMANDAN GALİP DÖNDÜ

1.Amatör lig B Grubunda deplasmanda Kozluk Dirilişspor ile karşılaşan Petrolkentspor 3-2 galip geldi. kendi seyircisi önünde maça etkili başlayan ve 2-0 öne geçen Dirilişspor skoru koruyamadı. Mücadelede Petrolkentspor adına Ömer Kurt, Şeref Müjdeci ve Baran Akan’ın attığı gollerle galip gelen ve puanını 9’a çıkaran Petrolkentspor play off potasına 1 adım daha yaklaştı.

 .............

KOZLUK’TA İKİ TAKIM DA 1 PUANA RAZI OLDU

1.Amatör A grubunda Kozluk Gençlikspor ve Yenipınarspor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta iki takım da 1 puana razı oldu . Fair play çerçevesinde oynanan ve 1-1 biten maçta dengeler bozulmadı. Kozluk Gençlikspor’da takımı adına gol atan oyuncu Kutsay Çifti olurken Yenipınar sporda oldukça istikrarlı bir sezon geçiren Osman Afşin gol atıp takımına puan aldırmaya devam ediyor.

 ....................

TÜPRAŞ SPORDAN VEFA’YA GEÇİT YOK

1.Amatör lig B grubunda Mücadele eden Batman Vefa spor ve Tüpraş spor karşı karşıya geldi Kötü gidişata dur demek isteyen Ve maça hızlı başlayan Vefa 1-0 Öne geçtiği Maçta rakibi Tüpraş spor’ a 2-1 Mağlup oldu çıktığı 7 maçta topladığı 12 puanla 5. Sırada bulunan Tüpraş Play of potasına çok yakın. rakibine Mağlup olan Vefa sporda ise düşüş devam ediyor .

..................

GÜNEŞ DOĞMAYA DEVAM EDİYOR

1.Amatör lig A Grubunda Haftanın Maçı tabir edilen Güneşspor ve Alsancakspor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta kazanan taraf Güneşspor oldu. Ligde ilk mağlubiyetini alan Alsancak spor 12 puanla 2. sırada, Güneşspor ise 11 puanla 3. sırada haftayı kapattı

..........................

ENERJİ GENÇLİK SPOR KENDİNE GELDİ

1.Amatör lig A Grubunda Zorköy72 Spor ile karşılasan ve mücadeleden 5-1 galip ayrılan Enerji Gençlikspor derin bir nefes aldı. Lige kötü ve üst üste alınan mağlubiyetlerle başlayan Enerji Gençlikspor geçtiğimiz hafta 4-1 önde olduğu Hasankeyf Diclespor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle ertelenen maçın ardından bu haftaki rakibi Zorköy72 Sporu 5-1 mağlup ederek 2. galibiyetini aldı.

...................

19 MAYIS GENÇLİK SPOR ÇIKIŞINI DEVAM ETTİRİYOR

1.Amatör lig A Grubunda müthiş çıkış yakalayan 19 Mayıs Gençlikspor karşılaştığı rakibi Hisarspor’u 4-2 yenerek yoluna devam etti. 19 Mayıs Gençlikspor çıktığı son 4 maçta aldığı 3 galibiyet 1 beraberlik ile 10 puan topladığı A grubunda 4. sırada yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete