SPOR

Batman Amatör Liginde 8. hafta sonuçları

Batman 1. Amatör liginde 7. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve puan durumunu sizler için derledik.

Batman Amatör Liginde 8. hafta sonuçları
26-12-2023 11:37
26-12-2023 11:50
BATMAN
Google News

Batman 1. Amatör liginde 8. haftada yine kıyasıya müsabakalara sahne oldu. İşte, Batman 1. Amatör liginde 8. hafta maçlarında alınan sonuçlar...

ENERJİ GENÇLİK SPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

1. Amatör lig A Grubu’nda Enerji Gençlikspor ve Hisar Spor karşı karşıya geldi. Maçtan 4-1 galip ayrılan Enerji Gençlikspor son haftalarda oynadığı üstün oyun performansı ile seri galibiyete bağladı. Oynadığı son 3 maçı da kazanan ve alt sıralardan uzaklaşan Enerji Gençlikspor rahat nefes aldı. Enerji Gençlikspor adına Cemil Demir 2 gol, Aydın Anter 1 gol ve Fırat Normal 1 gol atarak takımına galibiyeti getirdi.

........................................

1955 BATMAN BELEDİYE SPOR ÇOK ZORLANDIĞI MAÇTAN GALİP AYRILDI

1.Amatör lig A Grubu’nda 1955 Batman Belediyespor - Zorköy Spor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen müsabakada Zorköy Spor’un iki kez öne geçtiği maçı 1955 Batman Belediye son dakika da bulduğu gol ile maçtan 3-2 galip ayrıldı. Namağlup serüvenini sürdüren ve puanını 16’ya çıkaran belediye, zirvedeki yerini korudu. 1955 Batman Belediyespor’dan Selman Ekincila 2 gol, Abdullah Demirtaş 1 gol atarak takıma galibiyeti getirenler oldu.

......................................................

ALSANCAK DEPLASMANDAN FARKLI GALİBİYETLE DÖNDÜ

1.Amatör lig A Grubu’nda 8. hafta maçında deplasmanda Hasankeyf Diclespor’a konuk olan ve oynadığı oyun üstünlüğü ile 6-0 galip ayrılan Alsancakspor zirve takibini sürdürmeye devam ediyor. 15 puanla ikinci sırada olan Alsancak Spor adına İlhan Gündem 2 gol, Erhan Değirmenci 2 gol, Abdullah Kılıç 1 gol ve Bışar Ersari 1 gol atarak takıma galibiyeti getirdi.

..............................................................

GÜNEŞ SPOR BİLDİĞİMİZ GİBİ DEVAM EDİYOR

1.Amatör lig A Grubu’nda Gerçüş Bağlarspor ile karşılaşan Güneş Spor 5-0’lık net bir skorla maçtan rahat galip ayrılan taraf oldu. Oynadığı 6 mücadeleden 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan Güneş Spor maç eksiğiyle 14 puanla 3. sırada yer alıyor. Güneş Spor adına Kaptan Mansur 1 gol, Ensar 1 gol, Hasan Kılıç 1 gol, Ömer Kılıç 1 gol  ve Emrullah Ortaç 1 gol atarak takıma galibiyeti getirenler oldu.

.................................................

KAZANAN OLMADI İKİ TAKIM 1 ER PUANA RAZI OLDU

1.Amatör lig A Grubu’nda 19 Mayıs Gençlispor ve Yenipınarspor mücadelesi oynandı. İki takımın da bulduğu pozisyonların olduğu maçta maç 2-2 berabere bitti. Son haftalarda oynadığı üstün oyun performansı ile dikkat çeken 19 Mayıs Gençlikspor rakiplerine geçit vermemeye devam ediyor.

.....................................................

BIÇAKÇI KÖYÜ SPOR İLK GALİYETİNİ ALDI

1.Amatör lig B Grubu’nda Bıçakçı Köyüspor ile Vefaspor karşılaştı alt sıraları oldukça etki eden ve iki takımın da galibiyet özlemine son veren maçta galip gelen taraf Bıçakçı Köyüspor oldu. Maça etkili başlayan ve 1-0 öne geçen Vefaspor skoru koruyamadı ve maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. İlk galibiyetine uzanan Bıçakçı Köyüspor altın değerinde 3 puan aldı. Vefaspor da ise düşüş devam ediyor.

..................................................

NAMAĞLUP SASON YOLUNA DEVAM EDİYOR

1.Amatör lig B Grubu’nda Sason Gençlikspor ve İluh72spor karşılaştı. Haftanın maçı niteliğinde olan ve iki güçlü takımın karşı karşıya geldiği maçta Sason Gençlikspor zorlanmadı ve maçtan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Muhammed Yolcu, Yusuf Güneştekin ve Selami Arslan’ın attığı gollerle Sason Gençlik Spor namağlup serüvenini sürdürmeye devam etti.

...................................................

BEŞİRİ İLÇE STADINDA OYNANAN MAÇTA DENGELER BOZULMADI

1.Amatör lig B Grubu’nda mücadele eden iki ilçe takımı karşı karşıya geldi. Ev sahibi Beşiri Gücü konuk ettiği Kozluk Dirilişspor ile 2-2 beraberlikle mücadeleden ayrıldı. Aynı müsabakada Kozluk Dirilişspor maça itiraz edip cezalı yönetici olduğunu belirtti ve gereğinin yapılmasını talep etti.

.............................................

TÜPRAŞ SPOR PETROLKENT SPOR MAÇI YARIDA KALDI

1.Amatör lig B Grubu’nda 8.hafta maçında Petrolkent Spor ile karşılaşan Tüpraşspor ilk dakikalarda bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. 20. Dakikada Petrolkent Spor oyuncusunun kırmızı kart görerek oyundan atılması ile tansiyon yükselen maçta maçın gözlemcisi ile Petrolkent Spor Kulübü’nün yöneticileri arasında yaşanan diyalog sebebiyle maç orta hakem tarafından tatil edildi.

...............................................

A Grubunda Karşıyaka Spor’un ligden çekilmesi ile Özel İdare Gençlerbirliği Spor haftayı 3-0 hükmen galip kapattı.

................................................

 KUBİLAY BULUT NEZDİNDE ÇARŞI SPOR ADIM ADIM

1.Amatör lig B Grubu’nda Çarşıspor fırtınası esmeye devam ediyor. Karşılaştığı rakibi 72 Gençbahçelievler sporu 7-0 mağlup eden çarşı spor 3’te 3 yaparak yoluna kayıpsız devam ediyor. Aynı zamanda oynadığı 3 maçta 13 gol atan Çarşıspor henüz kalesinde gol görmedi. Grubun favorisi olan takım konumunda bulunun Çarşı beklenenleri fazlasıyla karşılamaya devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete