GÜNDEM

BATMAN AŞI İNİSİYATİFİ İYİ ÇALIŞIYOR

Batman’da sivil toplum kuruluşlarının ortak çabasıyla oluşturulan Batman Aşı İnisiyatifi, Word Mar Kavşağı’nda açtığı çadırda vatandaşları aşıya ikna etmeye devam ediyor.

08-09-2021 16:54
BATMAN
Google News

DERNEK VE ODALAR HERGÜN ÇADIRDA NÖBET TUTUYOR

Batman Aşı İnisiyatifi’nin Word Mar Kavşağı’nda açtığı aşı çadırında her gün iki dernek ve oda, nöbet tutuyor. Önceki gün Batman Barosu, Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi, Ziraat Odası ve ASKON’un nöbet tuttuğu çadırda, 200’ü aşkın vatandaşın koronavirüs aşısı yapıldı.

VATANDAŞLARI TEK TEK DURDURARAK AŞIYA İKNA ETTİLER

Önceki gece aşı çadırında nöbet tutan Baro Başkanı Av. Erkan Şenses, Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş ve ASKON Batman Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu, yoldan geçen vatandaşları çadıra davet ederek, koronavirüs salgınıyla ilgili bilgi verdi. Salgınla mücadelenin başarıya ulaşabilmesi için aşı olmanın önemine dikkat çeken Dernek ve Oda Başkanları, aşı olmaya ikna ettikleri vatandaşların ilk ve ikinci doz aşılarını çadırda sağlık ekiplerine yaptırdı. Çadırda, tek gecede 200’ü aşkın vatandaşın aşısı yapıldı.

İNİSİYATİFİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Aşı İnisiyatifi, vaka artışının yüksek, aşı oranının ise düşük olduğu Batman’da, aşı çalışmalarına destek olmak için alışmalarına devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete