GÜNDEM

BATMAN BASINI, PİKNİKTE BULUŞTU

Batman’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle piknik etkinliğinde buluştu.

BATMAN BASINI, PİKNİKTE BULUŞTU
25-07-2018 16:24
Google News

 

MANGAL PARTİSİNDE STRES ATTILAR

Batman Basını, 24 Temmuz Basın Bayramını, piknik yaparak kutladı. Akşam saatlerinde havuz başında düzenlenen piknik organizasyonuna gazete ve ajans temsilcileri katıldı. Mangal partisinde günün yorgunluğunu atan gazeteciler, mesleğin sorunlarını konuştu, bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.

İDRİS USTADAN ÇİĞKÖFTE ŞOVU…

Batman’ın tanınmış çiğköftecilerinden İdris Usta da piknik etkinliğine katıldı. İdris Ekinci, lezzetli çiğköftesini bu kez gazeteciler için yoğurdu. Ekinci, gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

“BASINI BİR ARAYA GETİREN ETKİNLİKLERİ ÖNEMSİYORUM”

Ekspres Gazetesi Sahibi M. Şah Ayaz, basını bir araya getiren etkinliklerin, dayanışma ve birliktelik anlamında önemsenmesi gerektiğini belirterek “Batman’da fedakârca ve özveri ile mesleklerini yapan meslektaşlarımız ile piknikte bir araya geldi. Dayanışma açısından önemli bir etkinlikti. Basını bir arada tutan etkinlikleri önemsiyorum” dedi.

“BU ÖNEMLİ GÜNDE BİR ARADA OLMAMIZ ANLAMLI”

Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi Ercan Atay ise maddi ve manevi zorluklara rağmen görevini layığı ile yerine getirmek için gecesini gündüzüne katan basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutlayarak “Bu önemli günü bir arada kutlamamız, büyün anlam taşıyor. Sahada birbirine rakip, mücadele alanında ise bir arada bir arada olmayı başaran meslektaşlarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

GECENİN KONUŞMASINI, BEYTÜT YAPTI

Batman’ın duayen gazeteci ve yazarlarından Halit Beytüt ise etkinliğe katılan gazetecilere teşekkürlerini ileterek “24 Temmuz Basın Bayramında, bütün gazeteci kardeşlerimizle yan yanayız. Bu birlikteliğimizin manası büyüktür. Katılımlarından dolayı bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Mayıs 2024 e-gazete