GÜNDEM

Batman Belediyesi 22 mahallede 67 evi onardı

Vatandaşların Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden ekmek büfesi, ekmek dağıtımı, sıcak yemek, giyim, gıda, glütensiz gıda, kira yardımı, ev onarım talepleri yerine getiriliyor.

Batman Belediyesi 22 mahallede 67 evi onardı
26-12-2023 16:20
26-12-2023 15:53
BATMAN
Google News

22 MAHALLEDE 67 EVİN ONARIMI YAPILDI

Kent genelinde yapılan mahalle buluşmaları ile vatandaşların resmi başvurularını inceleyen Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 22 mahallede 67 ailenin evini onararak daha sağlıklı bir ortamda yaşama imkanına kavuşturdu.

GÜNDE 3 BİN 450 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ KAHVALTI

Batman Belediyesi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, çocuklarının okula bazı günler kahvaltısız gittiğini dile getiren ve sosyoekonomik durumu yetersiz mahallelerde bulunan 26 anaokulundaki 3 bin 450 okul öncesi ve ana sınıfı öğrencisine sabah kahvaltısı desteği sağlıyor.

ÜCRETSİZ EKMEKLER 27 EKMEK DAĞITIM BÜFESİ İLE VATANDAŞA ULAŞIYOR

Batman Belediyesi, her gün kendi fırınında pişirerek ürettiği 40 bin ekmeği, vatandaşlara ücretsiz dağıtıyor. Batman Belediyesi, Aydınlıkevler, Fatih, Hilal, Bahçelievler, Karşıyaka, İluh ve Petrol mahallelerinin yanı sıra Çay, Hürriyet ve Pınarbaşı Mahallelerinde yeni ekmek dağıtım büfelerinin kurulması çalışmalarını sürdürüyor. 25 mahallede 27 ekmek dağıtım büfesi bulunan Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü, 3 yeni mahalleye daha yeni ekmek dağıtım büfesi kurdu. 7 ayrı büfenin yapımı ise devam ediyor.

200 MİLYON TL’LİK SOSYAL YARDIM DESTEĞİ

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, her ay Batman Valiliği ve Batman Belediyesi tarafından 200 milyon TL’lik sosyal yardım desteğinde bulunduklarını ifade etti. (Belediye Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete