GÜNDEM

BATMAN BELEDİYESİ, KAÇAK BİNAYI YIKTI

Kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyen Batman Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi 1616. sokakta daha önce giriş çıkışlarını kapatarak faaliyetlerini durdurduğu kaçak yapıyı yıktı.

BATMAN BELEDİYESİ, KAÇAK BİNAYI YIKTI
13-09-2020 22:36
Google News

 

Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Belediye Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, ekipler kontrollü olarak yıkımı gerçekleştirildi.

AİLELER EYLEM YAPTI
Batman Belediyesi tarafından yıkılan kaçak yapıların sakinleri, Batman Belediye Binası önünde toplanarak mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.  Müteahhit tarafından mağdur edildiklerini belirten ev sahipleri “Bu dairelerin hiç biri müteahhitlerin değil. Müteahhitler, temelden daireleri satmışlardır. Biz bu durumdan habersiz, bu binalarda oturan, varını yoğunu bu binalara yatıran insanlarız. Şimdi bu binaların yıkılacağı söyleniyor. Dertliyiz. Kara kara düşünüyoruz. Gözümüze uyku girmiyor. bütün varımızı yoğumuzu 40 yıl birikimimizi buraya koyduk.  Belediye Başkanımızdan, inisiyatif kullanarak bu sorunu çözmesini talep ediyoruz. Sayın Başkan Vekilimiz bizimle bir toplantı yaparsa biz kendilerine nasıl mağdur edildiğimizi anlatacağız. Şimdilik yıkımı durdurdular ama Pazartesi Gününe olacak bilmiyoruz. Yetkililerle görüşmek istiyoruz. Yetkililer bir çare bulsun" dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete