GÜNDEM

Batman Belediyesi yasağı duyurdu

Batman Belediyesi, mangaldan kaynaklı oluşan kötü koku ve dumanın önüne geçebilmek için parklarda mangal yakılmasını yasakladı.

Batman Belediyesi yasağı duyurdu
25-09-2023 16:16
25-09-2023 15:17
BATMAN
Google News

Vatandaşların istediği her yerde, istediği gibi mangal yakamayacağını duyuran Batman Belediyesi “Batman genelinde bulunan 207 parkımızda kesinlikle mangal yakılmayacaktır. Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak uyarı levhalarımızı asmaya başladık” dedi. Mangal yakılmaması yönünde uyarı levhası asan ekipler, çevreye yaydığı kötü koku başta olmak üzere mangal yakmanın parklara verdiği maddi zararın da önüne geçmiş olacak. Batman Belediyesi, bahse konu alanlarda mangal yakanlar hakkında vatandaşların Alo 153 Beyaz Masa Hattını arayarak şikayette bulunabileceklerini belirtti. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Faysal
Faysal 7 ay önce
Doğru bir karar olmuş
Sultan
Sultan 7 ay önce
Sanki mangal yakacak çok yer varmış gibi parklarda yasaklanma yapmışlar. Batman o kadar büyük bir yer değil. Park dışında nerde mangal yakılıcak ki. Umarım buralarda yakın denilmiştir. Yoksa bir mangaldumanından önce şu tüpraşın zehirli dumanına bir çözüm bulmaları lazım. Bişey yapmak için yapılmasın. Önceleri var onun
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete