GÜNDEM

Batman Belediyesi'nin kadro sınavına girmeye hak kazananların tam isim listesi

Batman Belediyesi'nin taşerona Kadro Düzenlemesinden faydalanmak isteyip, sınav başvurusunda bulunan kadrolu memur adaylarının başvuruları değerlendirildi, buna göre sınava girmeye hak kazananların tam listesi açıklandı. MEB tarafından düzenlenecek sınav Batman'da gerçekleşecek. Batman Belediyesi'nin kadro sınavı ne zaman? İşte Batman Belediyesi'nin kadro sınavına girmeye hak kazananların tam listesi...

Batman Belediyesi'nin kadro sınavına girmeye hak kazananların tam isim listesi
19-02-2018 22:15
Google News

1547 KABUL, 56 RED
Batman Belediyesi bünyesinde, Mezarlıklar Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Park-Bahçeler Müdürlüğü, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Sosyal Yardım işleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüklerinde çalışıp, kadro sınavına girmek isteyenlerin başvuruları değerlendirildi.
3 GÜN İÇİNDE İTİRAZ HAKKI VAR
İncelemeler sonucunda Batman Belediyesi'nin kadro sınavına girmesi uygun görülen personellerin isim listeleri, Batman Belediyesi'nin web sitesinde yayınlandı. Listeye göre başvurulardan 1547’si kabul edilirken, 56’sı ise reddedildi. Sınav başvurusu reddedilenler Batman Belediyesine yazılı olarak 3 gün içerisinde itirazda bulunabilecek. 

SINAV MEB TARAFINDAN YAPILACAK

Batman Belediyesi'nin kadro sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan sorularla gerçekleşecek. Batman'ın çeşitli okullarında gerçekleşecek olan sınavın tarihi henüz belli değil.

İŞTE BATMAN BELEDİYE'SİNİN KADRO SINANAVINA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN TAM LİSTESİ

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete