SPOR

BATMAN BELEDİYESPOR’A SAHİP ÇIKILMALI

Sahipsiz kalan 1955 Batman Belediyespor’un geleceği henüz netlik kazanmadı, Kulübün Basın Sözcüsü Şeyhmus Sınır, sosyal medya üzerinden kamuoyuna seslendi.

BATMAN BELEDİYESPOR’A SAHİP ÇIKILMALI
16-05-2019 01:23
Google News

 

ŞAMPİYONLUKLARI OLAN BİR KULÜP

Sınır “Hentbolda sezon başında hedeflediğimiz Avrupa Kupalarına katılmayı başardık. Bayan Futbol Takımımız, adını Türkiye’de son 4 takım arasına yazdırarak 2.Lige yükselmeyi başardı. Süper Lig Temsilcimiz Bayan Masa Tenisi Takımımız, Avrupa Kupası'na katılmaya hak kazandı. Milli Güreşçimiz Sinan Sadak, Dünya Şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı. Milli Sporcumuz Yusuf Oğur, yüzmede madalyalar kazandı. Erkek ve Bayan Judo Takımlarımız, takım halinde Türkiye Şampiyonlukları elde etti” dedi.

MİLYONLARCA TL VERSENİZ BATMAN’IN REKLÂMINI BÖYLE YAPAMAZSINIZ

Sınır, başarıları kısa bir zaman diliminde elde etmenin gururunu yaşarken, kulübün içinde bulunduğu belirsizliğin ise iç acıttığını belirtirken “Bünyesinde onlarca milli ve yüzlerce lisanslı sporcu bulunduran köklü kulübümüzü kaderine terk etmeyelim. Yüzlerce sporcuyu sokaklara mahkûm etmeyelim. Kulübümüz, maddi sıkıntılar yüzünden kapanma noktasına geldi. Geçmiş dönem aynı durumda bulunan kulübe, kayyum yönetimi sahip çıktı. Aynı adımı yeni Belediye Yönetiminden de bekliyoruz. Bu kulüp ve takımlar, Batman'ın adını taşıyor. Hentbol Takımımız Avrupa Kupalarına katılmayı hak etti ama belli ki sahipsizlikten gidemeyecek. Milyonlarca lira verip de yapamayacağımız reklâmı, Hentbol Takımımız ile yapma şansı varken, bunu elimizin tersiyle itmeyelim. Vali Hulusi Şahin, İl Özel İdare, BATSO ve İşadamlarının kulübe sahip çıkmasını umut ediyoruz” dedi. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete