GÜNDEM

BATMAN, BOĞULAN KADINLARA AĞLADI

Batman'dan piknik için gittikleri Silvan İlçesindeki baraj gölünde boğulan anne ve iki kızı ile kız kardeşinin cansız bedenleri sudan çıkarıldı.

BATMAN, BOĞULAN KADINLARA AĞLADI
29-07-2018 21:45
Google News

 

GÖLDE CAN PAZARI YAŞANDI

Alınan bilgiye göre, Batman'ın Kozluk İlçesinden Silvan İlçesine bağlı Gürpınar Köyünün Çalıönü Mezrasında Bezvan Türbesi'ni ziyarete ve pikniğe giden anne Hediye (40), çocukları Ayşenur (12) ve Şeval Nisa Karabulut (9) ile kız kardeşi Havva Kaya (35), bulaşıkları yıkamak için baraj gölü kenarına indi. Kız çocukları, göle düştü. Çocukları kurtarmak isteyen anneleri Hediye Karabulut ve teyzeleri Havva Kaya da suya girdi, çırpınmaya başladı. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) sevk edildi. Aramalar sonucu gölde kaybolan 4 kişinin cansız bedenleri sudan çıkarıldı. Anne, iki kızı ve kız kardeşinin cenazeleri, Silvan Devlet Hastanesi morguna, buradan da otopsi için Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine getirildi.

YANYANA DEFNEDİLDİLER...

Baraj gölünde boğulan anne ve iki kızı ile kız kardeşinin cenazeleri, memleketleri Batman'da toprağa verildi.

İstanbul'da ikamet eden anne ve 2 kızının, 3 Temmuz'da sulama kanalında boğulan akrabaları köy muhtarı Ahmet Sayar'ın cenazesi için kente geldikleri öğrenildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete