GÜNDEM

BATMAN, BU KLİPTE...

Cep telefonunu kamera, el fenerlerini ise ışıklandırma sistemi olarak kullanıp, birçok başarılı klipe imza atan Talip Siyami ve Arkadaşları, bu kez “Batman İçin Söyle” Projesiyle gündeme oturdu.

BATMAN, BU KLİPTE...
24-09-2017 20:37
Google News

UZUN İNCE BİR YOLDAYIM ESERİNİ PARÇA PARÇA OKUDULAR

Tüm imkânsızlıklara rağmen çıkardıkları başarılı kliplerle adlarından söz ettiren Müzisyen Gençler, “Batman İçin Söyle” Projesiyle kentin tarihi ve turistik yerlerini tüm dünyaya tanıtmayı hedefliyor. Aşık Veysel’in “Uzun İnce bir Yoldayım” adlı eserini, kentteki kadın ve erkekler, genç ve orta yaşlılar, engelli bireyler ve öğrenciler, fotoğraf sanatçıları ve basın mensupları ile birlikte seslendiren Abdullah Bulkut (Talip Siyami), Ferit Aslan ve Arkadaşları, klipi sosyal medya üzerinden müzikseverlerle paylaştı.

EVRENSEL DİLLE BATMAN’IN ADINI DUYURMAYI HEDEFLEDİLER

Batman’ın Hasankeyf İlçesi, Turgut Özal Bulvarı, kent merkezinden geçen demir yolu güzergâhı, petrolünü simgeleyen at başı, tek profesyonel takımı olan Petrolspor’u ve daha birçok değerini klipe yansıtan gençler, hedeflerinin evrensel bir dil olan müzikle Batman’ın adını tüm dünyaya duyurmak ve tanıtımını yapmak olduğunu söyledi. Ellerinde hiçbir müzik ekipmanı olmamasına rağmen, cep telefonu ve el fenerlerini kullanarak, stüdyo yerine kafe ve açık alanlarda çektikleri klipi sosyal medya ortamında paylaşan gençler, büyük ilgi topladı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete