GÜNDEM

BATMAN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJE

“Gözler, İşadamı Karaman’ın yaptırdığı yeni Batman Oto Galericiler Sitesinde…”

BATMAN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJE
18-03-2018 21:59
Google News

Batmanlı İşadamı Engin Karaman tarafından yapımı sürdürülen Yeni Hal yanındaki Yeni Oto Galericiler Sitesi, kentin çehresini değiştirecek.

 İşadamı Engin Karaman, aynı zamanda bir dönem Petrolspor’da As Başkanlık görevini de üstlenmiş, Batman için mücadelesini ortaya koymuş. Bugün yine elini taşın altına koyarak Batman’a modern bir Galericiler Sitesi kazandırıyor. Galericiler Sitesi henüz yapım aşamasında. Ancak çalışmalar bittiğinde bizi nasıl bir alan bekliyor diye merak edip konuğu oluyoruz Yeni Oto Galericiler Sitesi’ne

“BATMAN’A ÇOK GÜZEL BİR PROJE KAZANDIRIYORUZ”

Batman’a ilk defa modern bir Galericiler Sitesi yapılıyor. Engin İnşaat sayesinde. 44 Bin metrekare alan üzerine kurulan Yeni Oto Galericiler Sitesi’nin, 131 dükkân ve 4 adet iş merkezinden oluştuğunu belirten Sayın Karaman, temelin 1 Mart’ta atıldığını hatırlattı. 30 Ocak 2019’da açılış yapacaklarını duyuran Sayın Karaman,“Biz Batman’a Türkiye’de sayılı bir oto galeri sitesi kuracağız. 44 Bin metrekare alan üzerine modern bir şekilde yapacağımız galerisi sitesini Batmanlılar hak ediyor. Batman’a çok güzel bir proje kazandırıyoruz” dedi.

İBADETHANE, PARK, YEŞİL ALAN...

Konuklarına büyük bir yaşam alanı sunan Yeni Oto Galericiler Sitesi, ibadethane, kafe, park, PTT Şubesi, restaurant, noter ve çocuk oyun parkları ile Batmanlılara konforlu bir yaşam fırsatı sunulacağını belirtti.

“3 SENEDİR AKLIMIZDA OLAN BİR PROJEYDİ”

Eski Oto Galericiler Sitesi’nin yetersizliğinden dolayı yeni site projesini hayata geçirdiklerini ifade eden Karaman “3 senedir aklımda olan bir projeydi. Valimiz Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy ve STK’lara, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE

Sitenin giriş-çıkışının, güvenlik kontrolünde olacağını belirten Karaman “Sitenin tamamı kameralarla döşenecek. 24 saat kapalı devre kamera sitemiyle izlenecek. 6 güvenlik görevlisi, özel ATV motorlarla sitenin güvenliğini her daim sağlayacak. 3 temizlik personeli ve 2 bahçıvanımız olacak. Sitenin birçok yeri yeşil alana sahip olacak, alanın peyzajı yapılacak. Yeşil alanın yanı sıra bazı dükkânlarımızda yazlık bahçelerimiz olacak. Bu yazlık bahçeler sayesinde dükkân sahiplerimiz diledikleri gibi bahçeyi kullanabilirler” diyor.

“HEDEFİMİZ, GALERİCİLERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLAMAK”

Yeni Oto Galericiler Sitesini kurmadaki amaçlarını açıklayan Sayın Karaman “Burayı kurmamızın en büyük nedeni Batman’daki kaldırım işgali yapan tüm oto galericileri tek çatı altında toplamak. Bu sayede herkes, aradığı aracı en kolay şekilde alıp satabilecek. Yaptığımız bu proje Batman ihtiyacını tam anlamıyla karşılamaktadır. Satışların yüzde 50’si yapıldı. Biz müşterilerimize kolaylık sağlamak amacıyla yüzde 50’si nakit geri kalanı taksit şeklinde alıyoruz. Dükkânların fiyatları 350–400 Bin TL arasında değişiyor. Yerlerimizin tamamı bitmeden tüm galericileri Golden Plaza Kat: 6 no: 606’daki satış ofisimize bekliyoruz. Ayrıca 0532 260 33 72 – 0532 401 31 34 numaralardan da müşterilerimize hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete