SİYASET

“Batman, ciddi hamleler yapacak”

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, gazetecilerle bir araya geldi.

“Batman, ciddi hamleler yapacak”
17-06-2023 17:54
17-06-2023 17:55
Google News

“BATMAN İNANILMAZ HAMLELER ATACAK”

Yeni dönemde Batman'a güzel projeleri kazandıracaklarının altını çizen Nasıroğlu, iktidar partisi olmanın tüm avantajlarını kullanacaklarını söyledi.

Nasıroğlu, "Bizim geleceğimiz gençlerimizdir.  Batman'da 123 bin öğrencimiz var. Açıköğretimi de dahil ettiğinizde 200 bin öğrenci. Bu gençlik bizim için son derece kıymetli ve önemli.  Bu gençler kentin lokomotifi olacak. Biz bu gençleri hayata hazırlayabilirsek bu yüzyılda Batman inanılmaz derece de hamleler yapacak. Tabi bunun için de bir şeyler yapmamız lazım. Gençleri hayata hazırlamamız lazım” dedi.

“İSTİHDAMA YÖNELİK CİDDİ ADIMLAR ATILACAK”

Milletvekili Nasıroğlu,"Yeni OSB alanları oluşturmak,  yatırımcıları bölgeye çekmek gibi adımlarımız olacak. Alt yapı konusunda gerekli adımları atacağız.  Bu dönemde bizim lokomotifimiz özel sermaye olacak, yatırımcı olacak.  Basın, STK ve bir çok kuruluşla iş birliği yaparak yatırımcıyı memleketimize çekeceğiz. Çok farklı alanlarda yatırım iklimini oluşturmamız lazım. Bunu yapabilirsek inanıyorum ki Batman çok kısa sürede büyük hamlelere imza atacak” dedi.

“BATMAN'IN BÜTÜN PAYDAŞLARIYLA ETLİKLİKLER YAPILACAK”

Batman'ın bütün paydaşlarıyla sportif, kültürel ve eğitim alanlarında sürekli etkinlikler düzenleyeceklerini anımsatan Nasıroğlu, "Batman'ın bütün bileşenleriyle beraber çalışmalar yapacağız. İnsanları sosyal hayata da hazırladığımızda başarı da beraberinde gelir. İnsanlara huzur ortamı sağladığınız da ve olanakları da yarattığınız da gelişim de hızlıca olur” dedi. 

“BATMAN LOBİSİ OLUŞTURULMALI”

Batman lobisinin oluşturulması gerektiğini de kaydeden Nasıroğlu, "Bizim kalabalık bir şekilde bakanlıklara yaptığımız ziyaret Batman lobisini oluşturmayla ilgili ilk  adımdır. Asıl hedefimiz daha kapsayıcı kimseyi ötekileştirmeden Batman'la ilgili sorun ve çözüm noktasında bizlere yardımcı olacak bütün paydaşları bir araya getirmek. Batman'ın dışında yaşayan iş insanlarımız ve bürokratlarımızı da sahipleneceğiz.  Bu hususla ilgili de ilk adımımızı atıyoruz. Onlarla da bir araya geleceğiz. Şuna inanıyorum. Biz birbirimizi ötekileştirmeden kucaklayıcı bir anlayış ve yaklaşımla adımlarımızı atarsak ve insanlarımıza dokunursak pozitif anlamda geri dönüşüm alırız.  Bu dönem öyle bir dönem olacak. Bizimle bir araya gelecek insanlardan da bizim bazı beklentilerimiz olacak. Şahsi menfaatler ve kişisel menfaatler gündemde olmayacak" ifadelerini kullandı. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete