GÜNDEM

BATMAN, CUMHURİYET ORKESTRASINA HAZIRLANIYOR

Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarına öğrencilerden oluşan büyük bir orkestrayla katılım sağlamak, ülkemizde sanat kültürünün yaygınlaşmasını ve farkındalığının artmasını okul aracılığıyla desteklemek amacıyla 100. Yıl Müzik Projesi Bilgilendirme Toplantısı, ilimizde görev yapan müzik öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti.

BATMAN, CUMHURİYET ORKESTRASINA HAZIRLANIYOR
25-03-2021 14:16
BATMAN
Google News


 “BÜYÜK BİR ORKESTRA İLE KATILACAĞIZ”
Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kültür ve Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı, Şube Müdürü Ömer Çiçek, AR-GE Birimi ve ilimizde görev yapan müzik öğretmenleri katıldı.

Toplantıda Eğitmen Emine Elif Şahin Karadeniz, Bakanlığın 100. Yıl Müzik Projesi ile ilgili sunum yaptı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran “Bakanlığımız 2023 vizyonunda hedeflendiği gibi Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 100. Yıl Müzik Projesi adlı bir projeyi hayata geçirdi. Bu proje ile Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarına öğrencilerden oluşan büyük bir orkestrayla katılım sağlayacağız. Ayrıca okullarımızda sanat kültürünün yaygınlaşmasını ve farkındalığının artmasını sağlayacağız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete