SPOR

BATMAN’DA 18 İLDEN 264 TENİSÇİ YARIŞIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde, Türkiye Tenis Federasyonu koordinasyonunda, Batman Valiliği ve Batman Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Takım Şampiyonası, Batman’da başladı.

BATMAN’DA 18 İLDEN 264 TENİSÇİ YARIŞIYOR
24-11-2021 09:55
24-11-2021 09:56
BATMAN
Google News

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU BAŞKANI, BATMAN’DAYDI

TPAO Tenis Tesisleri’nde 23 – 28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvada 18 ilden 59 erkek ve 29 kadın takımı olmak üzere toplam 88 takımdan 264 sporcunun yarışacağı açıklandı. Açılış töreninde konuşan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş “Siz sporcularımızın bu heyecanını mülki amirlerimiz kortlara taşıyor. Bizden kort yapabilmek için proje talebinde bulunuyorlar.  Biz de sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına elimizden gelen çabayı yapacağız ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

BATMAN İÇİN MUCİZE

Vali Hulusi Şahin “Umarım başarılı ve sakatlığın olmadığı, centilmenliğin kazandığı bir turnuva olur. Bugün çok sayıda sporcuyu burada ağırlıyoruz, bu Batman için bir mucize. Bizler bölgesel turnuvaları ilimizde yapmaktan mutluluk duyuyoruz ama hedefimiz bundan daha fazlasını yapmaktır.  Batman’da ulusal ve uluslar arası organizasyonları yapmayı planlıyoruz. İleride Grand Slam turnuvalarında şampiyon olacak sporcularımızı burada görüyorum. Bu hedefler ulaşılmayacak hedefler değil” dedi. Açılış töreninin ardından destekleyici kurumlara plaket takdimleri yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete