YAŞAM

Batman'da 22 yıllık reklamcı

Batman Şirinevler Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi'nde bulunan Emirim Reklam Sahibi Veysel Çınar, 22 yıldır reklam sektöründe Batman'a hizmet veriyor.

Batman'da 22 yıllık reklamcı
22-12-2022 11:44
22-12-2022 14:40
BATMAN
Google News

"HARF İMALATI YAPIYORUZ"

Reklam sektörünün, önü açık bir sektör olduğunu ifade eden Çınar "Emirim Reklamın sahibiyim. Burada harf üretimi, baskı, tabela imalatı yapıyoruz. 22 yıldır bu sektördeyim. Yeni makineler, yeni teknolojiler getiriyoruz. Son makinemizi da 1,5 ay önce getirdik. Batman'da böyle bir makine yok. Batman'da faaliyet gösteriyoruz. Reklam sektörü ile ilgili dijital baskı makinelerimizle hizmet veriyoruz.

Folyo, branda, billboard kağıdı, raket kağıdına baskı yapıyor. Kanvasa baskı yapıyor. Reklamcılara ve kendi müşterilerimize baskı yapıyoruz. Harf imalatı yapıyoruz. Fiyatlar biraz sıkıntılı çünkü dolarla ve euro ile ham madde aldığımız için fiyatlar her gün değişiyor. Dolar ve Euro sürekli inip çıktığı için, ham madde sorunları olduğu için fiyatlar sıkıntılı maalesef. Bugün aldığımızı 2 gün sonra aynı fiyata alamıyoruz. Sektörümüz önü açık bir sektör. Gelişmeye açık olan bir sektör. Batman'da hızlı geliştiği için Batman'da gereksinim duyulan hemen hemen her şeyi biz getirmişiz. Batman'da harf işini ben 2017 yılında getirdim. Daha önce Batmanlı reklâmcılar hep Adana'dan, İstanbul'dan, Konya'dan harf istiyorlardı. Benimle beraber burada 9 personel çalışıyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete