SPOR

BATMAN'DA 3 BİN 200 BİLETLİ TARAFTAR MAÇTAYDI

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Orhan Güzel, Kahta 02 spor maçında Petrolspor’u desteklemeye gelen taraftara teşekkür etti.

BATMAN'DA 3 BİN 200 BİLETLİ TARAFTAR MAÇTAYDI
09-11-2021 13:30
09-11-2021 13:31
BATMAN
Google News

“KADIN TARAFTARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Güzel “3200 Biletli taraftarımızın geliri yaklaşık 40 bin TL civarındadır. Her maçta özel güvenlik, görevli personel ücreti-yemekleri ve diğerlerle kulüp cepten yiyordu. İlk defa kulüp bu maçta cepten yemedi. Maça gelen kadın taraftarlarımız başta olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dedi.

“PETROLSPOR, İLK KEZ TARAFTARDAN GELİR ELDE ETTİ”

3200 Biletli taraftarın maça geldiğini açıklayan Kırmızı-Beyazlı Ekibin Basın Sözcüsü Güzel “6 Puan farkla liderliğini sürdüren Batman Petrolspor Takımımız, maça iyi başladı ama sonunu iyi getiremedik. Kasımpaşa maçından sonra son yılların en çok biletli taraftar sayısına ulaştık. 3200 Biletli taraftarımızın geliri yaklaşık 40 bin TL civarında. Her maçta özel güvenlik, görevli personel ücreti-yemekleri ve diğerlerle kulüp cepten yiyordu. İlk defa kulüp, bu maçta cepten yemedi. Şampiyonluk yolundaki takımımız 2 puan kaybetti ama birlik-beraberlik anlamında çok şey kazandı. Maça gelip 90 dakika destek veren taraftarımıza teşekkür ederiz. Maça formayla gelip stadı renk cümbüşüne çeviren kadın taraftarlarımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki maçlarda da tribünlerde görmek istiyoruz. Kaybedilen 2 puanın telafisini deplasmanda yapacağız. Takımımıza güveniyoruz. Pazar Günü Nevşehirspor maçının hazırlıklarına takımımız bugünden itibaren başlayacak” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?