GÜNDEM

Batman’da 7 yıllık müdür değişti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın onayı ile 21 ilin müdürlükleri değişti. Değişen iller arasında Batman da var.

Batman’da 7 yıllık müdür değişti
14-11-2023 16:16
BATMAN
Google News

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Uşak, Gümüşhane, Diyarbakır, Mardin, Batman, Bingöl, Bitlis, Malatya, Muş, Van, Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Tunceli, Bursa, İstanbul, Yozgat, Tekirdağ, Kırşehir ve Edirne İl Müdürlerinde değişikliğe gidildi. Yapılan değişikliğe göre Aile ve Sosyal Politikalar Batman İl Müdürü Ümit Çiçek’in görevi sona erdi.

7 YILDIR GÖREVDEYDİ

22 Temmuz 2016 tarihinden bu yana Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevi yapan Ümit Çiçek’in görev süresi sona ererken, yine aynı kurumda başka bir birime yönetici olarak görevlendirileceği bilgisi alındı. (Haber Merkezi)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Adem acar
Adem acar 5 ay önce
Ümit Bey'in , yeni görevinde başarılar diliyorum.
Adem acar
Adem acar 5 ay önce
Ümit Bey'in , yeni görevinde başarılar diliyorum.
Aytekin Özdemir
Aytekin Özdemir 5 ay önce
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sn. Ümit Çiçek bey’in 7 yılda Batman’a projeleri, yöneticiliği ve sosyal ilişkileri ile bir çok hizmetleri olmuştur. Bakanlığın zorunlu olarak 5 yıl hizmetini tamamlayan il müdürlerini rotasyon’a tabi tutmasından dolayı müdür bey’in bu görevden ayrılacak olması Batman için büyük bir kayıptır. Kendisine bundan sonraki görevinde başarı ve muvaffakiyetler diliyoruz.
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete