GÜNDEM

Batman’da Akıllı bisikletler firarda!

Geçmiş kayyum döneminde kentin bir çok merkezi yerine kurulan borbis (akıllı) bisikletler terminallerinin hiç birinde bisiklet yok!

Batman’da Akıllı bisikletler firarda!
07-01-2024 16:20
07-01-2024 16:10
BATMAN
Google News

Bisiklet parkı ünitesinde diğer bir adıyla akıllı bisiklet terminalinde tüm sistemler ve cihazlar dururken bisikletlerin olmaması vatandaşın tepkisine neden oluyor. Durumu gazetemize ileten vatandaşlar “Terminal var akıllı bisikletler yok acaba bu akıllı bisikletler firarda mı? Nereye kayboldular? Kredi kartı veya abone kartı ile ücret ödeyip, saatlik olarak kiralanan bisikletlerin tamamı alındıktan sonra yerine konmadı veya üzerlerindeki çipi ile takip edilmedi. Dolayısı ile bir hizmetten mahrum kaldık. Ya yeni bisikletler alınsın ya da terminaller sökülsün Batman’a yakışmıyor” dedi.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURUYOR!

Bisikleti olmayan ve tahrip edilmiş parklar da kentte görüntü kirliliği yaratıyor. Eleştirilerini gazetemizle paylaşan vatandaşlar “Bu manzara görüntü kirliliği oluşturuyor ve ilimize yakışmıyor. Ayrıca terminalleri boş görüp hırsızlık algısı da oluşuyor ve Batmanlılar yabancı misafirlere karşı kötü izlenimle karşı karşıya kalıyorlar. Kaldırımlara kurulan bisiklet terminallerinin demontaj ile sökülmesi gerekiyor” dedi.

MİLLİ SERVET HEBA OLDU!

Binlerce lira harcanıp yapılan ve kısa süre sonra çürümeye terk edilen bisiklet parklarının akıbeti merak konusu. (Adnan Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete