GÜNDEM

“BATMAN’DA BAŞARI HİKÂYESİ YAZMAK İSTİYORUZ”

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) üye ve tur operatörlerinden oluşan turizm heyeti, Batman Tanıtım Programı kapsamında ilimize geldi.

“BATMAN’DA BAŞARI HİKÂYESİ YAZMAK İSTİYORUZ”
01-10-2017 16:26
Google News

Turizm heyeti ile Çömçe Lokantasındaki yemekte bir araya gelen Vali Deniz “Batman, kültür turizmi anlamında ciddi bir potansiyele sahip. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihi ve kültürel zenginliğe sahip petrol kentidir. Batman, kardeşliğe ve huzura sahip çıkarak güzel bir duruş sergiledi, sergilemeye de devam ediyor. Devletimizin Batman'a altyapı ve üstyapı anlamında çok ciddi yatırımları da devam ediyor. Turizmin birinci önceliği güven ve huzurdur. Artık Batman güvenli ve huzurlu bir şehir. Yarınımız bu günden daha iyi olacak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bize düşen, bu güzel şehre ve insanlara en iyi hizmetleri sunabilmektir. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

“TURİMZDE BİR BAŞARI HİKÂYESİ YAZMAK İSTİYORUZ”

Kentlerin değişim ve dönüşümde turizmin, önemli bir yeri olduğuna değinen Vali Deniz “Hem şehrimiz, hem bölge,  hem de yöresel ürünlerin tanıtımı açısından turizm, önemli bir sektör. Batman olarak turizmde bir başarı hikâyesi yazmak istiyoruz” dedi. (Valilik Basın)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete