GÜNDEM

BATMAN’DA BİR İLK

“Güneş Enerji Teknolojileri eğitimi verilecek”

BATMAN’DA BİR İLK
05-04-2016 20:10
Google News

Turuncu Mühendislik ve İpekyüz Elektrik, çevreci ve ucuz maliyeti ile son yılların gözdesi haline gelen güneş enerji sistemlerine yönelik Batman’da bilgilendirme semineri düzenleyecek. Seminer, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi için bir ilk olacak.

TANINMIŞ FİRMALAR KATILACAK

Turuncu Mühendislik ve İpekyüz Elektrik’in iş ortalığı ile düzenlenecek eğitim programına, dünyanın önde gelen enerji firmalarının CEO’ları ve Türkiye’deki güneş enerji sektöründe aktif rol oynayan kurumların yöneticileri konuşmacı olarak katılacak. Seminer, 18 – 22 Nisan tarihleri arasında Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda verilecek.

FİRMALAR, BATMAN’A DAVET EDİLDİ

Programda, dünya enerji sektörünün önde gelen firmaları olan Axitec Solar’ın CEO’su Atalay Yazgan, Goodwe’nin CEO’su Engel Tastan, Tekom-Puk Proje Yöneticisi Mehmet Evrensel ile Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi Yöneticisi M. Nedim Tüzün ve Turuncu Mühendislik CEO’su Tahsin İpekyüz, katılımcılara sunum yapacak.

AMAÇ, ENERJİ SEKTÖRÜNÜN BÜYÜMESİNİ SAĞLAMAK

Programın amacına ilişkin yapılan açıklamada “Enerji sektörünün hem dünya da hem de Türkiye de katlanarak büyümesi beklenmektedir. Ülkelerin büyüme ve refah düzeylerini belirleyecek sektör olarak görülmesi nedeniyle geleceğin popüler meslekleri arasın da birinci planda önem kazanmaktadır. Bu eğitim programıyla bu sektörde çalışmak isteyenler ve sektör de çalışan teknik kadroların bilgi eksiklerinin giderilmesi, yeni düzenlemeler ve teknolojiler hakkında da bilgi sahibi olmalarını amaçlanmaktadır. 3 gün sürecek eğitim programına enerji sektöründeki tüm yönetici, teknisyen ve mühendisler davetlidir” denildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?