Ana içeriğe geç

Batman’da Çocuk İklim Zirvesi yapıldı

Batman İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Çocukların Sesi, İklimin Geleceği sloganıyla düzenlenen COP31’e Doğru Batman Çocuk İklim Zirvesi, Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Batman’da Çocuk İklim Zirvesi yapıldı
1 / 2

Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa, Şube Müdürleri Rıdvan Ay ve Ömer Çiçek, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İl Müdürü Yaşar Ciğer, iklim değişikliğiyle mücadele ve doğal kaynakların korunmasının önemini vurguladı. Öğrencilerin fikir ve projelerinin COP31 sürecine katkı sunacağına inandığını belirten Ciğer, zirvenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

ÖĞRENCİLER SUNUM YAPTI

COP31 süreci ve uluslararası iş birliğine ilişkin bilgilendirme videosunun ardından öğrenciler, çevrenin korunması ve sürdürülebilir bir gelecek için hazırladıkları proje ve çözüm önerilerini sundu. Zirve, öğrencilerin çevre bilincini geliştirmeyi ve iklim değişikliğine yönelik farkındalıklarını artırmayı amaçlayan sunumlarla sona erdi.

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle