GÜNDEM

BATMAN’DA DEV FUARA HAZIRLIK

Batman Markası İdeal Fuarcılık, kentteki ilk fuar etkinliğini gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

BATMAN’DA DEV FUARA HAZIRLIK
24-09-2019 18:07
Google News

 

Gazetemizi ziyaret eden İdeal Fuarcılık Yetkilisi Recep Karakaya ve Genel Koordinatör Kadir Baver Paçal, 1–5 Nisan 2020 tarihinde Şehir Otogarı yanındaki alanda düzenleyecekleri Gelinlik ve Mobilya Fuarının detaylarını, Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan ile paylaştı.

25 İŞ KOLU, BU FUARDA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Batman'da ilk kez gerçekleştirilecek olan 1.Batman Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı ile 1. Batman Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı, yeni evlenecek ve evini yenileyecek ziyaretçiler ile anne ve anne adaylarına yol gösterici nitelikte olacak. Fuar, mobilya, gelinlik, damatlık, beyaz eşya, zücaciye, güzellik merkezi, perde halı, davetiye, düğün organizasyonu, çiçek, kuyumcu, bebek ürünleri ve oyuncaklar gibi 25 farklı iş kolunu bir araya getirmeyi hedefliyor.

ZİYARETÇİLER, GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNİ BULABİLECEK

Fuar ziyaretçileri, ihtiyaçlarının birçoğunu bir arada bulabilecek, güvenli ve huzurlu alışveriş yapabilecek. Zengin ürün yelpazesinin bulunacağı, indirim ve kampanya fırsatlarının sunulacağı fuar, Batman’da bu alana düzenlenmiş ilk fuar olacak.

HEM TÜKETİCİYE HEM SATICIYA KATKI SAĞLAYACAK BİR FUAR

İdeal Fuarcılık Yetkilisi Recep Karakaya “Fuar sürecince birbirinden iyi markaları bir arada bulacak olan tüketiciler, fiyat analizi yapabilecek, birçok ürünü aynı anda görüp beğenisine uygun olanı seçebilecek, gelişen teknolojiyle beraber evini yenileyecek, çiftler değişimi gözlemleyebilecek ve son modayı takip edebilecek. Amacımız, evlenecek olan ve evini yenileyecek çiftler, anne ve anne adaylarının ihtiyaçlarını karşılayacak esnaflarımızı her yıl bir araya getirmek, böylece hem yeni çiftlerin işlerini kolaylaştırmak hem de esnafımızın tüketiciye kolay ulaşmasını sağlayarak kente de ekonomik katkı sağlamaktır” dedi.

AMAÇ, GELENEKSEL HALE GETİRMEK

Batman Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı ile Batman Anne, Bebek ve Çocuk Fuarı’nı Batman’da geleneksel hale getirerek, her yıl aynı tarihlerde düzenlemek olduğunu belirten Karakaya “Fuarlarımızın her yıl geleneksel hale dönüştürülüp, bölgesel olmaktan çıkıp ulusal fuarlar olması yönünde azami gayret göstereceğiz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete