GÜNDEM

“BATMAN’DA DÜĞÜN HAVASI YOK”

Batman’da 24 yıldır kuyumculuk yapan Mehmet Orhan, güvenilir olmayan yerlerden altın alınmaması gerektiğine dikkat çekerken, Batman’da düğün havası yaşanmadığını da belirtti.

“BATMAN’DA DÜĞÜN HAVASI YOK”
13-07-2018 19:23
Google News

“GÜVEN İSTEYEN BİR MESLEK”

Celbek Kuyumcular Çarşında bulunan Divan Gold Sahibi Mehmet Orhan, Batman’da 24 yıldır kuyumculuk yapıyor. Her türlü altın alım satımını yapan Orhan “Son zamanlarda piyasaya giren sahte altınlar, kuyumcu diye geçinen birkaç dolandırıcının yaptığı vurgunlar, mesleğimize kara leke olarak düşse de Batman’da halen işini layığı ile yapan, güvenilir meslektaşlarımız var. Ben de Batman’da 24 yıldır kuyumculuk yapıyorum. Daimi müşterilerim vardır. Karşılıklı güven duygusu ile mesleğimi bunca yıl sürdürüyorum” dedi.

“BATMAN’DA DÜĞÜN HAVASI YOK”

Yaz mevsiminde düğün sezonunun açılmış olmasına rağmen altın satışlarının, istenen düzeyde olmadığını belirten Orhan “Düğün sezonu açıldı ama beklediğimiz ilgiyi göremiyoruz. Batman’da düğün havası yok. İşler hiç iç açıcı değil. Kimi borç kimi de kiralık altın istiyor. Halk, piyasa ve ekonomik sıkıntılardan ötürü tedirgin. Her şeyin fiyatı çok yüksek. Düğün yapmak, ciddi bir külfet. Bu yüzden biz kuyumcular da beklediğimiz hareketliliği bulamıyoruz. Altın almak ya da satmak isteyenler bize 032 130 17 38 numaralı hattan ulaşabilirler” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Mayıs 2024 e-gazete