SİYASET

Batman'da eş başkan kim olacak?

2014 yılından bu yana tüm parti teşkilatları ve belediyelerde eş başkanlık sistemini uygulayan DEM partinin, Batman Belediyesi Eş Başkanlığına getireceği isim merak konusu.

Batman'da eş başkan kim olacak?
11-04-2024 00:49
10-04-2024 21:50
Google News

KADIN BAŞKAN TEK BAŞINA SEÇİME GİRDİ

Batman’da DEM parti, delegelerden oy çoğunluğunu alan Av. Mehdi Öztüzün ve Gülistan Sönük’ü Batman Belediye Eş Başkan Adayları olarak gösterdi. Mehdi Öztüzün’ün delegerlerden yüksek oy olmasına rağmen ikinci başkan olarak belirlenmesi ve Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ile şehir stadında aynı fotoğraf karesinde görüntülenmesi, tartışmalara yol açtı. DEM parti, tartışmaların odağı haline gelen Mehdi Öztüzün’ü eş başkan adaylığı ve parti üyeliğinden ihraç etti. Yaşanan gelişmeler sonrası Gülistan Sönük, tek aday olarak girdiği seçimde Batman Belediyesi Eş Başkanı seçildi.

İKİNCİ EŞ BAŞKAN KİM OLACAK?

Kayyum yönetiminden DEM partisi yönetimine geçen Batman Belediyesinde birim müdürleri belirlendi. Gözler, 5 yıllık süreçte Batman Belediyesini yönetecek olan Gülistan Sönük’e eşlik etmesi beklenen eş başkan adaylarına çevrildi. Belediye eş başkanını belirlemek üzere parti içinde görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Belediye Meclis Üyeleri arasından seçilmesi beklenen belediye eş başkanı, 5 yıllık süreçte Gülistan Sönük’e eşlik ederek Batman Belediyesi Eş Başkanı olarak görev yapacak. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Emre mert
Emre mert 3 hafta önce
Allah kimsenin hakkını bırakmaz, Adamı ihraç etmek için elinizden gelen tüm çabayi ortaya koydunuz.. yok eşbaşkan kabul etmedi, yok tek adam ben olurum,yok foto çekti hepsi bahaneleriniz, bir insanın hakkına girmek bu kadar alçalmak doğru değil
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete