ASAYİŞ

BATMAN'DA FİRARİ ŞAHISLARA OPERASYON!

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri aranan şahısların yakalanması için yürüttüğü çalışmalarını sürdürürken, 4 firariyi cezaevine teslim etti.

BATMAN'DA FİRARİ ŞAHISLARA OPERASYON!
16-06-2021 11:31
BATMAN
Google News

 

HAYVAN HIRSIZLIĞI YAPMIŞ

Tilmerç Mahallesinde sorgusu yapılan B.İ. isimli şahsın, Mersin İlamat ve İnfaz Bürosunca suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçu, Mersin Asliye Ceza İlamat Masasınca hükümlü veya tutuklunun kaçması suçu, Mersin Asliye Ceza İlamat Masasınca barınak yerlerinde bulunan büyük veya küçükbaş hayvan hakkında hırsızlık suçlarından toplam 3 dosyadan aranma kaydı olduğu ve 19 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

HIRSIZLIK ZANLISI YAKALANDI

Seyitler Mahallesinde sorgusu yapılan R.G. isimli şahsın, Batman İlamat ve İnfaz Bürosunca bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan, Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesince elde veya üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık suçundan olmak üzere toplam 5 dosyadan arandığı ve 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

YANKESİCİLİKTEN ARANIYORDU

Seyitler Mahallesi’nde operasyonda yakalanan M.G. isimli şahsın, Batman İlamat ve İnfaz Bürosunca elde veya üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık suçundan toplam 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

ASKER KAÇAĞI YAKALANDI

 Kültür Mahallesinde yapılan operasyonda yakalanan A.A. isimli şahsın, İskenderun İlamat ve İnfaz Bürosunca askeri ceza kanununa muhalefet suçundan toplam 1 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezasına hükümlü olduğu belirlendi.

Operasyonlarda yakalanan 4 şahıs, cezaevine teslim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete