ASAYİŞ

BATMAN'DA GENÇ ANNE, ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜ!

Batman’da üçüncü çocuğunu karnında taşıyan Songül Ş. isimli anne, yolun karşısına geçerken araçların arasında kalan iki çocuğunu kurtardı ancak hızla gelen aracın altında kalarak feci şekilde can verdi.

BATMAN'DA GENÇ ANNE, ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜ!
04-11-2021 11:58
04-11-2021 15:59
BATMAN
Google News

Feci kaza, saat 10.00 sıralarında Gültepe Mahallesi havaalanı yakınlarında meydana geldi. Karnında üçüncü çocuğunu taşıyan 22 yaşındaki Songül Ş., iki küçük çocuğu ile birlikte yolun karşısına geçmek istedi. Anne Songül, hızla gelen araçtan iki çocuğunu kurtarırken, kendisi ise aracın altında kalarak can verdi. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Talihsiz kadının, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaşamını yitiren anne Ş.'nin hamile olduğu ve karnındaki çocuğunun da kazada öldüğü öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Bürokrat Bey
Bürokrat Bey 2 yıl önce
Aileye ve yakınlarına başsağlığı dilerim . Acilen yol ile ilgili geliştirme yapılması gereklidir , Tavsiyem köprü altından çıkış yerine hız tespit cihazları takılması gerekmektedir aynı zamanda köprü çıkışından ve sağ yol birleşimini ayıracak şekilde plastik dubalardan yapılan uyarı ve yavaşlama levhaları bırakılmalıdır. Ayrıca en az bir trafik denetim ekibinin kontrolü şart , bu konuda açıkçası eksiğimizin olduğunu üzülerek söylemekteyim . Köprü altından 150-260 hızları arasında tabiri caiz ise uçarak gelen mobil araç ve hakeza hızları süratli olan büyük kamyonet ve tırların insanları korkutucu derecede olması can kayıpları olma endişesini aklımızdan çıkarmıyor .Bu yorumun en kısa sürede ilgili birimlerin dikkatini çekmesi dileğiyle .
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete