GÜNDEM

Batman’da Kıraç rüzgârı…

Batman İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 177. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası’nda ünlü sanatçı Kıraç'ı Batmanlılarla buluşturdu.

Batman’da Kıraç rüzgârı…
10-04-2022 12:57
10-04-2022 13:02
Google News

Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın da yakın akrabası olan sanatçı Kıraç, Batman’ı coşturdu.

MEHTERAN TAKIMI SAHNE ALDI

Batman İl Emniyet Müdürlüğü, Valilik ve Belediyenin desteğiyle Türk Polis Teşkilatının 177. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası’nda ünlü sanatçı Kıraç'ı Batman’da ağırladı. Valilik Kavşağında düzenlenen konser,  Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği'nin gösterisi başladı. Kendilerine özgü üniforma ve enstrüman takımlarıyla sahne alan Mehteran Birliği, marş dinletisi sundu. Vali Hulusi Şahin ve Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Mehteran Birliği’ne Batman'ın simgesi olan at başı plaketini hediye etti.

KIRAÇ BATMAN’I COŞTURDU

Mehteran Birliği’nin ardından sahneye çıkan ünlü rock sanatçısı Kıraç, Batmanlıları en sevilen şarkılarıyla coşturdu. Sahneye polis kıyafeti giymiş minik çocuklarla birlikte çıkan sanatçı Kıraç, Batmanlı sevenleriyle daha yakın olmak istediğini belirterek sahne önündeki bariyerlerin kaldırılmasını istedi. Eserlerini seslendirirken sevenleriyle sık sık tokalaşan ünlü sanatçı, coşkuyu arttırdı. Sahneye çıkan Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, yakın akrabası olan başarılı sanatçıya sarılırken Batmanlılar adına plaket ve çiçek takdim etti. Vali Hulusi Şahin ise sanatçı Kıraç'a Batman'ın simgesi olan at başı plaketini hediye etti. Güvenlik tedbirleri altında gerçekleşen konser, Batmanlılardan tam puan aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?