GÜNDEM

BATMAN'DA KİTAP FUARI SONA ERDİ

Batman 4. Kitap Fuarı büyük ilgiyle sona erdi.

BATMAN'DA KİTAP FUARI SONA ERDİ
08-11-2021 10:50
08-11-2021 10:52
BATMAN
Google News

Batman Valiliği yanında düzenlenen fuar ilk günden son güne kadar yoğun bir katılımla gerçekleşti. Her gün 10 bin civarında kişinin ziyaret ettiği fuarda, 127 stantta ve birçok yazar okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladı.

ÖĞRENCİLERE SERVİS VE HEDİYE ÇEKİ VERİLDİ

Batman’daki öğrencilerin kitap fuarına katılabilmeleri için ilçe ve köyler dahil kentteki 180 bin ilköğretim öğrencisi, Vali Hulusi Şahin tarafından gönderilen özel mektupla fuara davet edildi. Öğrencilerin fuara katılabilmesi için okullara servisler gönderilirken, öğrencilere kitap alabilmeleri için hediye çekleri de dağıtıldı.

“TİYATROYA, SANATA SINIR KOYMUYORUZ, YETER Kİ SİZ TALEP EDİN”

Kitap Fuarı kapanış programında konuşan Vali Şahin “Tüm Batmanlı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Çok güzel, çok katımımı bol harika bir kitap fuarını daha geride bırakıyoruz. Bundan sonra yapacağımız etkinlikler için bize güç verdiniz. Her türlü etkinliği Batman’a getirmekten yana hiç bir eksiğimiz yok hepsini yapacağız. Biraz önce tiyatrolardan bahsedildi. Ben buradan size taahhüt ediyorum, Diyarbakır Devlet tiyatrolarına gelen bütün oyunları Batman’a getireceğiz. Tiyatroya, sanata sınır koymuyoruz yeter ki siz talep edin” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?