SPOR

“BATMAN’DA MÜCADELE EDEN BİR TAKIM VAR”

Batman Sonsöz Gazetesinin WEB TV’deki Sporda Sonsöz Bizde Programına katılan İHA Spor Müdürü Mustafa Karagöl “Batman’da yazılanlar ve söylenenler az bile. Batman’daki bu güzel tabloyu ulusal basına taşıyacağız” dedi.

“BATMAN’DA MÜCADELE EDEN BİR TAKIM VAR”
08-12-2021 14:01
08-12-2021 17:02
BATMAN
Google News

SONSÖZ YAYININA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

İhlâs Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl, Batman Sonsöz Gazetesinin WEB TV’deki Sporda Sonsöz Programına katıldı. Batman’daki görüntüleri moderatör Hasan Göker’den takip ettiğini belirten Karagöl, yayın ekinine de övgü dolu sözler söyleyerek “Gayet güzel bir yayın oluyor. Sizleri takdir ediyorum. Yerel basının gücü aslında bu. Yerel basın olmadan ulusal basının olması mümkün değil. Eğer sizler Erbaaspor maçında olmasaydınız oradaki güzel görüntülerden haberimiz bile olmayacaktı ve Türkiye o centilmenlik görüntülerini alkışlamayacaktı. İyi bir tanıtım yaptınız. Programlarınızı izliyorum. Bizlerde Batman’daki maçlara davet geldiği takdirde gelip izlenimlerimizi yazmak isteriz. Batman nüfusuyla ve güzel stadıyla Süper ligi hak ediyor. Bu sezon Petrolspor’un 2.lige çıkacağına inanıyorum. İl yöneticileri ve taraftarlar takımına sahip çıkmaya devam ettikçe başarı da kaçınılmaz olacak” dedi.

ERBAASPOR MEMNUN AYRILDI

Moderatörlüğü Hasan Göker, yorumculuklarını ise Hakan Tufan ve Harun Katmaz’ın yaptığı yayında konuşan Karagöl “Erbaaspor Kulüp Başkanı benim köylüm. Hem onunla hem de Belediye Başkanıyla görüştüm. Erbaaspor Kulüp Başkanı, Batman’da söylenenlerin ve yazılanların az bile olduğunu söyledi. Taraftarın otele çiçekle gelmesi, maç öncesi takımın iki kez tribünlere çağırması fair-play adına güzel görüntüler. Şimdiden onlarda Batman Petrolspor’u nasıl iyi ağırlayacağız diye düşünmeye başladılar. Bu görüntüler Batı’da olsa yere göğe sığdıramayız. En güzel hareketler bu” dedi.

PETROLSPOR’U TEBRİK EDİYORUM

Batman Petrolspor Teknik Heyeti ve Futbolcuları tebrik eden Karagöl “Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hizarcı ve ekibinin sezon sonunda şampiyonluğa göğüs geleceklerine inanıyorum. 15 maçta 11 galibiyet ve 4 beraber aldıklarından dolayı tebrik ediyorum. Bu puan farkı kolay kolay kapanmaz. Çünkü Petrolspor iyi oynuyor. Mücadele eden bir takım var. Sporu seven iyi bir Valimiz Hulusi Şahin ve Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç var. Batman halkı misafirperverdir. Yolunuz 2.lig. Önümüzdeki günlerde bizlerde Batman Petrolspor’u ulusal basına taşıyacağız. Bizlerde sizlerin yanındayız. Erbaalıyım ama gönlüm bu sezon Batman Petrolspor’a çok istiyor. İnşallah şampiyon olursunuz. Görüntüleri izleyince çok keyif aldım. Batman taraftarı takımını desteklemeye devam etsin” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete