ASAYİŞ

Batman'da narkotik düğmeye bastı

Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekiplerinin yürüttüğü başarılı operasyona ilişkin bilgi verdi.

Batman'da narkotik düğmeye bastı
25-05-2022 13:27
25-05-2022 13:30
BATMAN
Google News

İŞTE 6 AYLIK OPERASYONUN BRİFİNGİ

6 aylık operasyonda torbacılık yöntemiyle metamfetamin satan 18 şüphelinin yakalanmasına yönelik yürütülen operasyonda, 20 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği, 18 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyonda uyuşturucu madde kullanmak suçundan aranan İ.G, isimli şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan aranan H.K, ile uyuşturucu madde ticareti suçundan 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.D. isimli şahlar yakalandı. Şüphelilere ait evlerde 1 kilo 224 gram metamfetamin, 1 kilo 769 gram esrar, 8 parça satışa hazır halde 40 gram sentetik kannobinoid, 3 parça satışa hazır halde 6 gram eroin ile 2 adet hassas terazi ele geçirildiği açıklandı.

“ANNELERİMİZE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR”

Kıraç, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Detektiflerinin 6 aylık bir çalışma neticesinde başsavcılığın talimatıyla toplam 21 şahsı gözaltına aldığını belirterek “Öldürücü darbesi en fazla olan sentetik, metanfetamin dediğimiz kristal bir madde yakalandı. İlimizde uyuşturucudan kaynaklı bir ölüm olmasa da ülkemiz genelinde ciddi ölümler var.  Annelere sesleniyoruz, en iyi narkotik polisi annem projemiz önemli. Annelerimiz çocuklarının ne yaptığını, kimlerle görüştüğünü, nasıl bir arkadaş çevresi olduğunu takip etmeli, tedbir almalı ve ilgili kurumlarla iletişime geçmelidir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete