SİYASET

Batman’da o isim, siyaseti bıraktı

AK Parti’de uzun yıllar emek veren ve 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Batman Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan İş İnsanı ve Uzman Eğitimci Cuma Dişikırık, siyaseti bırakma kararı aldı.

Batman’da o isim, siyaseti bıraktı
11-04-2023 12:24
11-04-2023 12:26
Google News

Aile, akraba ve dostlarıyla yaptığı değerlendirme sonucunda aktif siyaseti bırakma kararı aldığını belirten Dişikırık “2002 yılından beri siyasete karşı ilgimin tek amacı Batman’a ve ülkeme daha faydalı işler yapmaktı. Herkesin bir dünya görüşü ve siyasi yönelimi vardır. Kişilerin siyasi tercihleri yadırganmaması gerektiğine inandım ve buna göre davranış sergiledim. Ancak o günden bugüne kadar siyasetteki tüm çaba ve girişimlerim parti genel merkezini aşmaya yetmedi. Nasip değilmiş siyasette bunu başaramadık, sonuç alamadık. Demek ki bu konuda en hayırlısı buymuş. Kamuoyunu daha fazla meşgul etmenin yersiz olduğuna düşünerek, ailem, akrabalarım ve dostlarımla yaptığım değerlendirme sonucunda aktif siyaseti bırakma kararı aldım.

Batman’ımıza ve halkımıza faydalı olmak için siyasetin sadece bir araç olmadığını kabullenerek bugüne kadar olduğu gibi eğitim sektöründe faaliyetlerimizi devam ettirip, bununla birlikte mensubu olduğumuz Sivil Toplum Kuruluşları STK’larla bu alanda sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğim” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete