EĞİTİM

BATMAN'DA OKUL YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI

Batman Valisi Hulusi Şahin Başkanlığında 2021-2022 Eğitim-Öğretim Okul Yöneticileri Toplantısı gerçekleştirildi.

BATMAN'DA OKUL YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI
15-09-2021 12:12
BATMAN
Google News

Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda salgın tedbirleri kapsamında düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

“SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

Vali Şahin  “Hastalığın bitmemesi, pandeminin devam etmesi, yeni koşullar ve yeni normallerle okulları açma ihtiyacımız ortaya çıktı. Farklı bir gündemle ve daha değişik bir öncelik sıralamasıyla bu eğitim-öğretim yılına başlıyoruz. Bir yerde sağlık ve güvenlik söz konusu olduğunda diğer ihtiyaçlar ikinci plana itilir. Şu anda okullarımızın sağlığı ve sağlık yönünden güvenliği birinci önceliğimiz ve olmazsa olmazımızdır.” dedi

HER HAFTA PCR TESTİ İSTENECEK

Öğretmen ve eğitim çalışanlarının aşı ve PCR testi zorunluluğuna dikkat çeken Vali Şahin “Öğretmenlerimizin ve eğitim camiasındaki görev alan herkesin (servisçisinden, kantincisine kadar) aşı olması ve aşı olmayanların da haftada iki sefer PCR testi vermesi kuralı var. Bu kurallara uymayanlar İl Hıfzıssıhha Kurulu kararına da aykırı hareket etmiş demektir, bu kişilere cezai işlem yapılacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete