EKONOMİ

BATMAN'DA OTELCİLİKTE 30 YILLIK İSİM

67 oda ve 134 kişi kapasitesiyle Batman’da 30 yıldır hizmet veren Otel İzgi Turhan, otelciliğin marka ismi olma yolunda hızla ilerliyor.

BATMAN'DA OTELCİLİKTE 30 YILLIK İSİM
26-08-2021 14:00
BATMAN
Google News

BALAYI ÇİFTLERİ İÇİN KAMPANYA BAŞLADI

Geniş ve konforlu odaları, 2 toplantı salonu, bahçede düğün ve nişan organizasyonları, restoranı ve güler yüzlü personelleriyle sektörde 30 yılı Otel İzgi Turhan, balayı çiftleri için de kampanyalar başlattı. Otel Genel Müdürü Büşra Yasak, tur oteli olarak anıldıklarını belirtirken “Otel İzgi Turhan, 30 yıldır ismini ve namını koruyarak ve her geçen gün itibarını arttırarak bu sektörün marka ismi olmayı başardı. Odalarımız geniş ve ferah olmakla birlikte, misafirlerimize eşsiz bir konfor sunuyor. Otelin bütün odaları açık cephededir. Atatürk Parkı, otelin bahçesi ve Turgut Özal Bulvarına bakan odalarımız, misafirlerimize dinlenme fırsatı sunuyor” dedi.

OTELDE EŞSİZ ORGANİZASYONLARA İMZA ATILIYOR

Otelin bahçesinde gerçekleştirilen kutlamalarda eşsiz organizasyonlara imza attıklarını belirten Yasak “En iddialı olduğumuz alan, otelimizin bakımlı bahçesi. Burada nişan, kına, düğün, mezuniyet balolarınızı eşsiz organizasyonlarla gerçekleştirebiliyorsunuz. Düğün salonlarından farklı olarak, garson hizmetiyle elit bir görüntü sağlıyoruz” dedi.

BALAYI ÇİFTLERİNE ÖZEL KAMPANYA

Otelde balayı çiftlerine özel kampanya düzenlediklerini belirten Yasak “Balayı çiftlerimiz düğünlerini otelimizde gerçekleştirmeleri halinde oda hizmetini ücretsiz sunuyoruz. Gelin ve damatlarımız, odalarında kuaför hizmeti alabiliyor. Balayı çiftlerimiz düğünlerini farklı salonlarda yapmaları halinde odaları yüzde 20 indirimle sunuyoruz” şeklinde konuştu.

20 PERSONELLE HİZMETTE

Otelde 20 personelle hizmet verdiklerini ifade eden Genel Müdür Büşra Yasak “20 personelimizle konuklarımızın rahatlığı için çaba içindeyiz. Tur gruplarına müzikli eğlenceler düzenleyebiliyoruz. Her mevsime özel kahvaltılarımız ve tercihe göre akşam yemeklerimizle konuklarımızın hizmetindeyiz. Otelimiz, otoparkıyla da konuklarına hizmet vermekte, araçları yıkama ve temizlik işlemleri de burada yapılabilmektedir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete