GÜNDEM

BATMAN’DA ÖZLENEN TABLO

Vali Ahmet Deniz, ayağının tozuyla sokağa çıktı.

BATMAN’DA ÖZLENEN TABLO
22-06-2016 20:52
Google News

Valiler Kararnamesi ile Ardahan’dan Batman’a atanan Vali Ahmet Deniz, yoğun çalışma temposu ile göreve başladı. Göreve başladığı hafta iki önemli Bakanı ağırlayan Vali Deniz, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı yolcu ettikten sonra soluğu Batman sokaklarında aldı. İftardan sonra Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ile birlikte Turgut Özal Bulvarı’nda yürüyüşe çıktı.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan işyerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaşan Vali Deniz, seyyar satıcılarla ayaküstü sohbet etti. Bir çay ocağında oturup vatandaşlarla tanışan Vali Deniz,  huzur olduğu sürece,  yatırım ve istikrarın sağlanabileceğini belirterek, birlik ve beraberliğe sahip çıkan Batman halkına teşekkür etti.

GENÇLERLE MAÇ İZLEDİ

Bir eczaneye gerçekleştirdiği ziyarette, 3 yaşlarındaki bir bebeği kucağına alarak ilgi gösteren Vali Deniz, daha sonra bir kafede oturan Vali Deniz, gençlerle birlikte Türkiye-Çek Cumhuriyeti Maçını izledi. Vali Ahmet Deniz’in sıcak ve samimi yaklaşımı, Batman halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete