ASAYİŞ

BATMAN'DA POLİS, ÇALINTI MALLARIN İZİNİ BULDU

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri, üç dükkândan çalınan malların izini sürdü. Bir eve düzenlenen baskında çalıntı mallarla birlikte esrar ve 1 adet ruhsatsız silah da ele geçirildi.

BATMAN'DA POLİS, ÇALINTI MALLARIN İZİNİ BULDU
18-11-2021 15:21
18-11-2021 15:23
BATMAN
Google News

7 SAATTE BULUNDU

Batman Emniyet Müdürlüğü, önceki akşam saat 20.00’da basın mensuplarıyla toplantı düzenledi. Toplantıda Asayiş Ekipleri, hırsızların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmaya ilişkin bilgi verdi. Ekipler “İş yerlerinde hırsızlık ihbarını aldık. Kamera görüntülerinden, bindikleri aracı ve girdikleri evi tespit ettik. Evin önünde yasaklı türden bir köpek vardı. Ekiplerimiz köpeği almak üzere eve girdi. 2 şahıs, evde çalıntı mallarla yakalandı. Geniş çaplı aramada narkotik malzemeler ve 1 adet ruhsatsız silah elde edildi. 11 adet laptop, 6 adet LCD televizyon, ayrıca hırsızlıktan elde edilen gelinlik malzemeleri, sahiplerine teslim edildi. 2 şahıs gözaltına alındı. Hırsızlık olayından 7 saat sonra malzemeler ele geçirildi. Amacımız daha huzurlu ve güvenli bir Batman oluşturmak. Bu da vatandaşlarımızın desteğiyle olur. Vatandaşlarımız olay olduğu esnada değil, olay bittikten sonra arıyor. Bu da zaman kaybına yol açıyor. Bu olaylarda 1 dakika bile çok önemlidir. Vatandaşlardan, şüphelendikleri durumlarda acilen 112’yi aramalıdır” dedi.

POLİSE TEŞEKKÜR

İnternet Cafesinden çalınan mallar bulunduğu için ekiplere teşekkür eden Esnaf Sefa Yıldırım “Kültür Mahallesindeki internet cafeme gece geç saatlerde 2 şahıs girmiş, 6 tane televizyon ve 8 tane laptop bilgisayar çalmış. Emniyete haber verdik. Kısa sürede çalıntı mallarımızı buldular. Emniyetteki memur arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete