GÜNDEM

Batman’da sosyal konutlar yapılacak

Batman Belediyesinde düzenlenen toplantıda konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, dar gelirli aileler için sosyal konut projesi hazırlayacaklarını belirtti. Peki, sosyal konutlar nereye yapılacak? Projeden kimler faydalanacak. işte detaylar...

Batman’da sosyal konutlar yapılacak
08-08-2023 12:45
BATMAN
Google News

Vali Canalp “Şu anda TOKİ merkezi devlet kaynaklarıyla sosyal konut projesi yürütüyor. Biz Batmanda bunun lansmanlarını da yaptık. Kurallarını da beraberce konuştuk. Türkiye’de sosyal konut projesi devlet kaynaklarıyla yürütülüyor. Ancak Batman Belediyesi olarak, sosyal konut projesi uygulayabilen bir belediye olup öne çıkacağız. Güneydoğu’da benzer projeler vardır ama biz iddialı bir şekilde sosyal konut yapacağız. Projeyi, Batman girişinde İstiklal Parkı karşısındaki alanda belediyenin de Batman’ın da en kıymetli bölgesinde yapacağız. Batmanın en gözde yeri belki de orası olacak” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Osman
Osman 9 ay önce
İnşallah hızla başlar ve hızla bitirip bir ilke imza atarsınız...
Arda
Arda 9 ay önce
Selamün aleyküm bu proje 250 bin sosyal konut hak sahiplerininmi yapılacak ?? Oysa ne zaman başlar acaba ?
Burhan
Burhan 9 ay önce
Çoooook iyi olur.ve sadece zavallı azgari ücretli ve evi olmayan emekliler için olsun herkes katılmassın bu sayede inşallah ev fiyatları da düşer.
İbrahim
İbrahim 9 ay önce
Dar gelirliler için olursa çok iyi ama???
Nurullah
Nurullah 9 ay önce
Bu ciğerlo tokide su sorunlari ve elektirik sorunları var onlarda cozume kavusulsa
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete