ASAYİŞ

BATMAN'DA ŞÜPHELİ POŞETTE EL BOMBASI ÇIKTI!

Batman'da yol kenarında patlatılan poşette el bombası çıktı.

BATMAN'DA ŞÜPHELİ POŞETTE EL BOMBASI ÇIKTI!
27-09-2021 11:10
27-09-2021 11:11
BATMAN
Google News

BATMAN HABER - Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "25.09.2021 günü Batman Emniyet Müdürlüğümüz Haber Merkezine saat 21.54’de Gültepe Mahallesi Marangozcular Sitesi civarında şüpheli bir şahsın olduğu ihbarı üzerine giden ekiplerimiz, çevrede yapmış oldukları geniş çaplı araştırmalar neticesinde, yol kenarında şüpheli bir poşetin olduğunu tespit etmişlerdir.

 Çevre güvenliği alınarak,Bomba İmha Uzman ekiplerimiz çağırılmış, durumun şüpheli görülmesi üzerine kontrollü patlatma gerçekleştirilmiştir. Herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamış olup, şüpheli poşetin patlatılması sonrası, olay yerinde yapılan incelemelerde el bombasına ait parçalar görülmüştür.Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalar hassasiyetle yürütülmektedir." denildi.

KARARLILIK MESAJI

Açıklamada,"Batman Emniyet Müdürlüğümüz olarak ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden her türlü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi, engellenmesi ve önlenmesine yönelik mücadelemiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tüm kararlılıkla devam edecektir."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete