GÜNDEM

BATMAN’DA TANSİYON YÜKSELDİ

SOPALI, BIÇAKLI KAVGALAR PEŞ PEŞE GELDİ

BATMAN’DA TANSİYON YÜKSELDİ
17-03-2019 18:49
Google News

Batman'da Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana gelen ve 4 kişinin yaralandığı kavgada gözaltına alınanlar, Adliye Binası’nda da taş ve bıçaklarla kavgaya tutuştu. Adliye’de yaşanan kavgada ise 1’i polis, 5 kişi yaralandı.

KAVGA, TURGUT ÖZAL BULVARINDA BAŞLADI

Cumartesi akşamı Turgut Özal Bulvarı’nda, iki grup arasında omuz atma iddiasıyla kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kavgaya karışan 5 kişi ise polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra Adliyeye çıkarıldı.

ADLİYEDE DEVAM ETTİ

Adliye’ye çıkarılan şahıslardan 1’i tutuklandı, 4’ü serbest bırakıldı. Tutuklanan şahsın Adliye’den çıkarılması sırasında karşı tarafı taş, sopa ve bıçaklarla saldırdı. Olayda, tutuklanan şahısla birlikte 5 kişi yaralandı.

YARALANANLAR ARASINDA POLİS DE VAR

Tutuklanan şahıs ve 1 polisin de yaralandığı olayda, yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olaya karışan 3 kişi gözaltına alındı.

EMNİYET MÜDÜRÜ, OLAY YERİNİ İNCELEDİ

Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Turgut Özal Bulvarı ve Adliye Binası’nda kavganın yaşandığı yerlerde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma derinleştiriliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete