GÜNDEM

BATMAN’DA TARIM MARKETİ NEDEN YOK?

Türkiye’de yükselen gıda fiyatları konusunda tartışmalar devam ederken, tüketiciye uygun fiyatlı ürünler sunan Tarım Kredi Kooperatifleri’nin sayılarının artması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla çalışma başlatıldı. Batman’da da tarım marketi açılması yönünde talepler oluşmaya başladı.

BATMAN’DA TARIM MARKETİ NEDEN YOK?
06-10-2021 18:15
06-10-2021 18:17
BATMAN
Google News

MARKET SAYISI BİN’E ÇIKACAK

Tarım Kooperatif Market Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım’ın “Şu anda 486 mağazamız var, 215 mağaza da hazır, bu sene sonuna kadar açılacak. 2022 yılı içerisinde ise bu sayıyı 1000’e tamamlamayı hedefliyoruz” ifadelerinden sonra gözler tarım şehri Batman’a çevrildi. 215 tarım marketinin açılacağı iller arasında Batman’ın da yer alıp almadığı, merak edilmeye başlandı.  

İLLERDE ÖN İNCELEME YAPILIYOR

İllerde ön incelemenin yapıldığını belirten Batman Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Adnan İnanç “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tarım Kooperatif Market sayısı 1000'e çıkarılması için çalışmalar başladı. İllerde ön inceleme başlatıldı. Ancak şuan Batman'da öyle bir karar yok. Küçük bir marketimiz var ama büyük market için görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

BATMAN'A AÇILMASINI İSTİYORUZ

Batman’da da tarım marketi açılması yönünde kamuoyu oluşturulması gerekiyor. Tüketiciye uygun fiyatlı ürünler sunan Tarım Kredi Kooperatifleri Projesinden Batman’ın da faydalanabilmesi için kent idarecileri ve siyasetçilerinin, girişimlerde bulunması isteniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete